FILMEZZUNK.HU
Alien: Covenant (2017) - Előzetes

Három új kedvcsináló is érkezett a legújabb Alien-mozihoz (18+)

13542

Alien: Covenant (2017) – Előzetes

Ridley Scott visszatér az Alien-nel megálmodott univerzumhoz az Alien: Covenant-tal, az előzménytrilógia második felvonásával, mely a Prometheus-szal vette kezdetét. Ehhez a produkcióhoz jött most három új, rövid TV-spot, ha eddig nem győztek volna meg az előzetesek. Ezek alapján tényleg nagyon alienes lesz a film és úgy néz ki, hogy Ridley Scott ezzel a filmjével valóban visszatér az 1979-es eredeti hangulatához. A főbb szerepekben Michael Fassbender, Noomi Rapace, Katherine Waterston, James Franco és Guy Pearce lesznek láthatók.

A galaxis egy messzi, elhagyatott bolygóján a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedez valamit, amiről azt hiszik, maga az érintetlen Paradicsom, ekkor azonban még nem tudják, hogy ez a világ nagyon is sötét és veszélyes, melynek egyetlen lakosa David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője.

Kiskorúaknak nem ajánljuk már a TV-spotok megnézését!

Érdekességek:

  • Ridley Scott 2017. márciusában elmondta, hogy a következő Alien-filmje a Prometheus és a Covenant között játszódik majd. A produkció tervezett címe: Alien: Awakening (Alien: Ébredés).

  • A filmben fény derül a xenomorphok eredetére.
  • A filmben látható lényeket egy ausztrál cég, az Odd Studio tervezte. A cég munkáját 2015-ben Oscar-díjjal jutalmazták a Mad Max: A harag útja kapcsán, de olyan filmeken is dolgoztak, mint a Farkas vagy a Mátrix – Újratöltve.

  • A film női főszerepére sokáig Rebecca Ferguson volt esélyes, de a lehetőséget végül Katherine Waterston kapta.
  • 2015. november 27-én Ridley Scott elmondta, hogy az Alien: Covenant valójában nem a Prometheus folytatása, hanem egy Alien-előzménytrilógia első része lesz.

Amerikai mozibemutató: 2017. május 19.
Magyar mozibemutató: 2017. május 18.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·