FILMEZZUNK.HU

Arthur király: A kard legendája – Itt a legújabb szinkronos előzetes!

7242

Arthur király – A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword, 2017) – Előzetes

Guy Ritchie, aki többek között olyan filmeket rendezett, mint a Blöff, a Sherlock Holmes vagy éppen a tavaly bemutatott Az U.N.C.L.E. embere, (nem olyan régen mutattuk be születésnapja alkalmából az általa rendezett legjobb filmeket, amit IDE KATTINTVA megnézhetsz, ha még nem láttad) idén újabb produkcióval jelentkezik. Valószínűleg már ettől a mondattól váróssá lépett elő az Arthur király – A kard legendája, ám a legújabb, egyben a végsőnek szánt előzetes még rátett néhány lapáttal, olyan jól megkomponálták a képkockákat.

Az új Artúr király feldolgozásban ne egy komoly drámát lássanak az olvasók, hanem inkább egy Robert Downey Jr. féle pörgős, akciódús Sherlock Holmes-ra hajazó alkotást. A főszerepben Charlie Hunnam (Hideghegy, Tűzgyűrű) lesz látható, de olyan mellékszereplők fogják emelni a színvonalat, mint Eric Bana, Jude Law, Djimon Hounsou vagy éppen Annabelle Wallis.

King Arthur: Legend of the Sword

Arthur király – A kard legendája története

Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenében. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.

A filmet a London környéki Leavesden stúdióban, Walesben és Skóciában forgatták és várhatóan 2017 májusában fogják bemutatni a mozik.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·