FILMEZZUNK.HU
A 18 legjobban várt film idén nyáron

A 18 legjobban várt film idén nyáron

27085

A 18 legjobban várt film 2017 nyarán

Idén a nyári szezonban is el leszünk árasztva nagyon jó filmekkel. Sokak örömére, vagy bánatára, rengeteg filmről gondolták úgy, hogy megéri folytatni, de akad listánkban olyan produkció is ami teljesen egyedi ötleten alapul. Folytatásfilmek, képregény adaptációk, eredeti ötletek és nagy visszatérők erősítik a listánkat. Tehát következzék az általunk 18 legjobban várt film 2017 nyarán, amire szerintünk mindenképpen érdemes lesz jegyet váltani.

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon a poszt alatt kommentben várjuk, hogy melyik az általad legjobban várt mozifilm 2017 nyarán!

A lista időrendi sorrendben készült!

1. A galaxis őrzői 2 – 2017. május 04.

Az első rész nem csak, hogy anyagilag hozott sokat a konyhára, de a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a produkcióról. Természetesen a rendező, James Gunn és a forgatókönyvíró, Dan Abnett is visszatér a folytatásra. Sokunk örömére a szereplőgárdában sem történt változás, de miért is lett volna? Újra élvezhetjük az ütős ötös csapatot, azaz Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista játékát, illetve Bradley Cooper és Vin Diesel hangját, már aki az eredeti nyelvre szavaz. Rajtuk kívül, kisebb-nagyobb szerepben fel fog tűnni még a mozivásznon Karen Gillan, Chris Sullivan, Kurt Russell és Sylvester Stallone is.

2. Arthur király: A kard legendája – 2017. május 11.

Sir Lancelot klasszikus történetének legújabb adaptációja, a Sherlock Holmes filmek és a Blöff rendezőjétől, Guy Richie-től. Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandjáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenébe. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.

3. Ó, anyám! – 2017. május 11.

A barátja dobja Emily-t (Amy Schumer), a harmincas, rendkívül spontán, kalandra vágyó nőt. Ő úgy dönt, hogy anyjával tart egy nyaralásra Ecuadorba. Anyja (Goldie Hawn) viszont pont az ellentéte, nagyon óvatosan viselkedik az élet minden területén. A páros a vakációs kaland közepette hirtelen elrabolva találja magát, csapdába esve a dzsungelben…

4. Alien: Covenant – 2017. május 18.

A Covenent nevű űrhajó igencsak távolra sodródott a feltérképezett világtól: a galaxis túloldalán járnak, s egyben izgalmasan tárják fel az ismeretlent, másrészt egy sötét, veszélyes világban járnak. Amikor ráébrednek miféle veszély leselkedik rájuk, egyetlen esélyük van: a menekülés.

5. Baywatch – 2017. május 18.

2017-ben kerül mozikba a nagy sikerű, David Hasselhoff főszereplésével készült Baywatch sorozat adaptációja, olyan világsztárokkal a főszerepben, mint Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario és Priyanka Chopra.

6. Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja – 2017. május 25.

Johnny Depp ismét eljátszhatta Jack Sparrow-t, Orlando Bloom szintén fel fog bukkanni. Javier Bardem lesz Salazar kapitány, a rettegett kalózkísértet, aki csapádba esett a Bermuda-háromszögben és miután sikerül lelépni onnan Poszeidón szigonyát akarja megtalálni. Brenton Thwaites formálja meg Henry Turnert, vagyis Bloom karakterének fiát. Kaya Scodelario bújhatott Carina Smyth csillagász bőrébe, jegyzetei különösen fontosak, mivel akad benne néhány információ, amivel megtalálható a szigony.

7. Wonder Woman – 2017. június 01.

Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman (Gal Gadot) saját, jövőre a mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz: és nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik. Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

8. A múmia – 2017. június 08.

Egy ősi hercegnő, akinek életét annak idején igazságtalanul elvették, napjainkban feléled eltemetett kriptájában, és mindazt a rosszindulatot és bosszúvágyát, amivel az elmúlt évezredeket magányosan összezárva töltötte, most az emberekre zúdítja.

9. Verdák 3. – 2017. június 15.

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a 95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja.

10. Transformers: Az utolsó lovag – 2017. június 22.

Optimus Prime fővezér újabb próbatétel előtt áll: elindul, hogy megkeresse a  Transformersek eredetét. Ám Megatron visszatér, és újra keresztezni fogja az útját, és az embereknek hála megújult erővel forral a bosszút. De ez még nem minden, ugyanis felbukkan egy minden korábbinál hatalmasabb ellenség: egy bolygó, ami hatalmas robottá tud transformálódni. Ő Unikron.

11. Gru 3 – 2017. június 29.

Gru, aki már visszavonult és letett a gonosz pályafutásáról apaként próbálja nevelni három fogadott lányát Dr Senkiházival és minyonok seregével. Az élet azonban újfent próbatétel elé állítja, de szerencsére ott van fele újdonsült felesége is. Vajon letudják küzdeni a közelgő gonoszt és a hétköznapi problémákat?

12. Pókember: Hazatérés – 2017. július 06.

Pókember és Vasember egy filmben? Igen! Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

13. Dunkirk – 2017. július 20.

A világ egyik legsikeresebb és legeredetibb rendezője, a Sötét lovag-trilógia és az Eredet alkotója májusban kezdte saját könyve alapján forgatni a Dunkirk című filmjét, mely, ahogy már említettük a 2. világháború idején játszódik. 1940-ben a németek bekerítettek és az óceánpartra szorítottak brit és francia katonákat: egy különleges mentőakció során azonban 11 nap alatt több mint 300 ezer szövetségest sikerült hajókon Angliába menteni. Ez az alkotás lesz Christopher Nolan harmadik olyan filmje, melyet ő rendezett és ő írta a forgatókönyvét is, illetve ez a tizedik egész estés mozifilmje.

14. Valerian és az ezer bolygó városa – 2017. július 21.

A Valerian és az ezer bolygó városa című francia sci-fi főhőse két ügynök, akik a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak…

15. A setét torony – 2017. július 27.

Főszerepben Idris Elba, Matthew McConaughey és Abbey Lee! Stephen King könyve alapján Nikolaj Arcel rendezte a produkciót. Ralnd Deschain a vadnyugati vidéken kóborolva keresi a legendás építmény Sötét tornyot, hogy megmentse haldokló világát a pusztulástól.

A setét torony - 2017

16. A majmok bolygója: Háború – 2017. július 27.

A háború az emberek és a majmok közt elkerülhetetlennek látszik. Ezúttal már az egész bolygó sorsa a tét, a kérdés csak az, hogy melyik faj kerekedik felül a legvégén. Caesar, a majom valahol a két világ között ragadt, szíve húzza mindkét helyre. Álma a békés együttélés lenne, de ez kivitelezhetetlennek tűnik. Szükség lesz az eszére, hogy az az erős vezető lehessen, akire szükség van a még nagyobb katasztrófa megakadályozása érdekében.

17. Nyomd, bébi, nyomd – 2017. augusztus 11.

Bébi az ártatlanság mintaképe, visszahúzódó fiú, aki odavan a zenéért és egy helyes lányért. Munkája azonban teljesen mást tükröz: ő a bankrablók sofőrje, aki ha kell életveszélyes száguldásra képes az utakon. Minden jól is megy, mígnem egy akció rosszul sül el, és Doc, a félelmetes bandafőnök vérdíjat tűz ki a fejére…

18. Tulipánláz – 2017. augusztus 25.

A 17. században járunk, Amszterdamban. Egy művész feladatot kap egy férfitól, hogy fessen portrét a feleségéről. Ő azonban beleszeret a nőbe. Annak érdekében, hogy közös jövőt teremtsen kettejük számára, befektet a kockázatos tulipán-bizniszbe.

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon a poszt alatt kommentben várjuk, hogy melyik az általad legjobban várt mozifilm 2017 nyarán!

(A nyár legjobban várt filmjeinek történetei: filmkatalogus.hu)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·