FILMEZZUNK.HU
Mozibemutatók (2017.04.20-tól) - Horrorisztikus hét elé nézünk!

Mozibemutatók (2017.04.20-tól) – Horrorisztikus hét elé nézünk!

7276

Heti mozibemutatók – 2017. április 20-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Érkezik az év amerikai horrorszenzációja, Katherine Heigl egy rémisztő szereppel tér vissza a magyar mozikba, Rudolf Péter a hazai filmipart erősíti új filmjével, Gaël García Bernal sorozatról mozivászonra vált, míg a franciák egy vígjátékkal és egy drámával próbálnak a magyarok kegyeibe férkőzni. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Tűnj el! (Get Out)

Az afroamerikai Chris (Daniel Kaluuya) és kaukázusi barátnője, Rose (Allison Williams) kapcsolata elérkezett ahhoz a mérföldkőhöz, hogy a fiú végre megismerkedhet a lány szüleivel, Missy-vel (Catherine Keener) és Dean-nel (Bradley Whitford). Erre egy hétvégi kiruccanás keretein belül kerül sor. Eleinte Chris úgy látja, a lány családja nem nézi jó szemmel a fajaik közti kapcsolatot, de hétvége előrehaladtával rájön, olyan információk húzódnak a háttérben, melyet korábban elképzelni sem tudott.

Korhatár: 18+
Stílus: horror
Nemzet: amerikai
Hossz: 103 perc
Rendező: Jordan Peele

Öldöklő szerelem (Unforgettable)

Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt. Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját. Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani.

Korhatár: 16+
Stílus: thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 100 perc
Rendező: Denise Di Novi

1945

1945 augusztus 12, 11 óra. Titokzatos szállítmányukkal két fekete ruhás, fekete kalapos idegen jelenik meg egy magyar falu vasútállomásán. A falu népe az orosz megszállás árnyékában a jegyző fiának esküvőjére készül, de a menyasszony korábbi vőlegénye is hazatér a hadifogságból. Néhány óra alatt minden megváltozik. Titkok, bűnök, számvetés, szerelem, árulás, szembesítés…

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: magyar
Hossz: 91 perc
Rendező: Török Ferenc

Desierto – Az ördög országútja (Desierto)

A mexikói Moises (Gaël García Bernal) illegálisan szeretne belógni az Amerikai Egyesült Államokba. Amikor az embercsempészek teherautója megáll vele, és egy tucat hasonló indíttatásból nekiindult emberrel együtt kiteszik őket a sivatagban, arra kényszerülnek, hogy a hátralevő utat gyalog tegyék meg. A határ másik oldalán viszont ott van Sam (Jeffrey Dean Morgan), aki felfegyverkezve könyörtelen hajszát folytat kutyáival a bevándorlók ellen…

Korhatár: 16+
Stílus: akció, kaland, dráma
Nemzet: mexikói, francia
Hossz: 95 perc
Rendező: Jonás Cuarón

Alibi.com (Alibi.com)

Greg saját céget alapított, Alibi.com néven, mely bármilyen helyzetre alibit biztosít ügyfeleinek. Társa, Augustin és Medhi, az új alkalmazott olyan fortélyos hazugságokat találnak ki, amelyek az adott ügyfélre fókuszálva megállják a helyüket az adott szituációban. Ekkor azonban felbukkan a színen Flo, egy csinos szőke lány, aki utálja a férfiakat, akik hazudnak neki, s hirtelen rendkívül komplikálttá teszi Greg életét.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: francia
Hossz: 90 perc
Rendező: Philippe Lacheau

Szívvel-lélekkel (Réparer les vivants)

Három fiatal szörfözik felszabadultan a háborgó francia óceánon. Néhány órával később a hazaúton baleset történik. A tizenéves Simont a Le Havre-i kórházba szállítják, de hamar kiderül, hogy élete már csak illúzió: szüleinek döntést kell hoznia. Eközben Párizsban egy középkorú asszony szervátültetésre vár, hogy új esélyt kaphasson az élettől.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: francia
Hossz: 103 perc
Rendező: Katell Quillévéré

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·