FILMEZZUNK.HU

Állati ütős előzetes érkezett A galaxis őrzői 2. részéhez

14702

A galaxis őrzői 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017) – Előzetes

Megérkezett az idei nyár egyik legnagyobb dobásának ígérkező, A galaxis őrzői 2. részének a legújabb előzetese, ami egy rövid TV-spot. Az első rész nem csak, hogy anyagilag hozott sokat a konyhára, de a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a produkcióról. Természetesen a rendező, James Gunn és a forgatókönyvíró, Dan Abnett is visszatér a folytatásra. Sokunk örömére a szereplőgárdában sem történt változás, de miért is lett volna? Újra élvezhetjük az ütős ötös csapatot, azaz Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista játékát, illetve Bradley Cooper és Vin Diesel hangját, már aki az eredeti nyelvre szavaz. Rajtuk kívül, kisebb-nagyobb szerepben fel fog tűnni még a mozivásznon Karen Gillan, Chris Sullivan, Kurt Russell és Sylvester Stallone is.

Az újdonsült csapat útnak indul, hogy felkutassa Peter Quill (Chris Pratt) vér szerinti apját, és megtudják, hogy honnan is származik valójában. Újra felcsendül az “Awesme Mix vol 2” válogatásos kazetta. Feltűnnek ismert arcok, mint Yondu (Michael Roker) az útonállók vezére, aki értékes információkkal rendelkezik “Star-Lord” apjának a kilétéről.

Az első szinkronos előzetesről se maradj le:

Érdekességek:
  • James Gunn és Michael Rooker már negyedik alkalommal dolgozott együtt a Slither (2006), a Super (2010) és A galaxis őrzői (2014) után.

  • Chris Pratt elárulta, hogy a forgatókönyv segített neki feldolgoznia édesapjának halálát.
  • A film plakátja utalás a Ramones zenekar Rocket to Russia (1977) című albumának borítójára.

  • Eredetileg 2017 júliusában mutatták volna be a filmet, ám végül előrehozták a premiert 2017 május 5-re.
  • Gary Oldman, Viggo Mortensen, Christoph Waltz, Christopher Plummer, Max von Sydow és Liam Neeson neve is felmerült Ego szerepére.
  • James Gunn rendező Facebookon jelentette be, hogy A galaxis őrzői 2 forgatása elkezdődött, és ha már ott volt, kirakta az első képet Peter Quill szedett-vedett szabadcsapatáról, illetve a filmben szereplő színészek névsorát is megosztotta.

Amerikai bemutató: 2017. május 5.
Magyar mozibemutató: 2017. május 4.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·