FILMEZZUNK.HU

Eszement ütős lett a War Machine új előzetese

3845

War Machine (2017) – Előzetes

Sztárparádéval megérkezett a War Machine legújabb előzetese, melyben Brad Pitt egy hasonló karaktert formálhat meg, mint azt tette a Becstelen brigantyk-ban. David Michôd látott hozzá a forgatókönyv papírra véséséhez, illetve az Országúti bosszú (The Rover) és az Animal Kingdom című filmek után ismét belehuppant a rendezői székbe. Brad Pitt vállalta be Stanley McChrystal tábornok megformálását, de a színészi stábban feltűnik még Tilda Swinton, Lakeith Stanfield, Anthony Michael Hall, Emory Cohen és Ben Kingsley is.

War Machine (2017) - Előzetes

A valós események által inspirált filmben Pitt alakítja azt a sikeres, karizmatikus 4 csillagos tábornokot, aki a NATO katonákat irányítja Afganisztánban. A tiszt olyan, mint a rocksztár, vele el lehet adni a háborút, megnyerő a köznép számára és neki kellene megnyerni a háborút ellavíroznia a félig-meddig paródiába hajló politikai nézőpontok között. (filmdroid.hu)

A forgatás 2015 októberében indult el Londonban, később a stáb Abu Dhabi-ban is munkálkodott, novemberben rögzítettek az utolsó jeleneteket Ras Al-Khaimah-ban. A 60 milliós költségvetésű alkotást a Netflix forgalmazza, május 26-án mutatják be.

(Forrás: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·