FILMEZZUNK.HU

Magával ragadó az Igazából szerelem 2 első előzetese

8223

Igazából szerelem 2 (Red Nose Day Actually, 2017) – Előzetes

A Richard Curtis által rendezett 2003-as Igazából szerelem nagy sikernek örvendett szerte a világon. Egy ideje már a levegőben volt a folytatásának a terve, azonban most végre eljött az idő, hogy az eredeti szereplőkkel elkészítsék a második felvonást. Olyannyira elkészítették, hogy márciusban már be is mutatják, azonban ez csak egy rövid tévéfilm lesz. A 2003-as produkció legtöbb szereplője ebben is játszani fog, Rowan Atkinsontól Hugh Grantig.

Március 24-én a BBC sugározta a filmet, vagyis ezt hiába is keresné bárki a mozikban, már csak azért is, mert ez nem rendes játékfilm hosszúságú mű lett, írja a Guardian. A rövidfilmet a Red Nose Day nevű jótékonysági program keretében mutatta be a brit közszolgálati tévé, és azt is lehet tudni, hogy az amerikai nézők két hónappal később, május 24-én láthatják majd az NBC-n.

Az eredeti szereplőkkel elkészült az Igazából szerelem folytatása

A szereplőgárda nagyrészt megegyezik az első filmével, így újra látható lesz Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson is. Sajnos a tavalyi évben elhunyt Alan Rickman a karácsonyi produkció egy sztárja, így rajta kívül Emma Thompson lesz még a hiányzók között, aki a feleségét játszotta.

A rendező-forgatókönyvíró Richard Curtis elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy valaha is folytatást ír a filmhez, de jó lesz megmutatni röviden, hogy kivel mi történt azóta. Az Igazából szerelem (Love Actually) volt az addig forgatókönyvíróként ismert Curtis rendezői debütálása, és a film nemcsak a mozikban lett bombasiker (összesen 194 millió fontot hozott), de azóta is a popkultúra része, és több jelenete is állandó hivatkozási pont lett. (index.hu)

(Forrás: Index.hu)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·