Tom Cruise és Emily Blunt is visszatér A holnap határa 2-ben

Tom Cruise és Emily Blunt is visszatér A holnap határa 2-ben

2138

A holnap határa is megkapja folytatását

Megkapja folytatását a 2014-es év egyik, ha nem a legjobb sci-fije, A holnap határa. Doug Liman, a produkció rendezője osztott meg részleteket a Collider-nek adott interjújában, melyben elárulta, hogy a második felvonás előzményfilm lesz, és jóval az első epizódban bemutatott események előtt játszódik majd.

“Ez az egyetlen folytatásfilm, amit tervezek készíteni. Ezt is csak azért, mert a történet egészen lenyűgöző, sokkal jobb, mint az eredeti filmmé, mondom ezt úgy, hogy imádtam az első filmet. Egy olyan folytatásról van szó, ami alapvetően előzményfilm lesz” – árulta el.

Tom Cruise - A holnap határai

A Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével bemutatott mozi világszerte 370 millió dollárt kaszált, és a nézők mellett a kritikusok elismerését is kivívta. Liman a vele készített interjúban azt is megerősítette, hogy mindkét sztár visszatér a folytatásban, egyedül az kérdéses, mikor valósulhat meg a film. Bár erről a rendező nem osztott meg részleteket, annyit elárult, hogy a történettel elkészültek, és csak a főszereplők időbeosztásától függ, mikor kezdhetik meg a munkát.

A holnap határa 2 forgatókönyvét Joe Shrapnel és Anna Waterhouse írják.

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download