12 különlegesség, amit a világ népei fogyasztanak a moziban

12 ételkülönlegesség, amit a világ népei fogyasztanak a moziban

2206

Ételkülönlegességek, amiket a világ népei fogyasztanak a moziban

Mindannyian azt hisszük hogy a popcorn a legnépszerűbb ropogtatni való a filmnézés közben. Nos, hát ez nem teljesen így van. Néhány országban igen meglepőek a nassolni valók… Íme 12 különlegesség, melyeket a világ népei fogyasztanak a moziban.

Görögország

 

Görögország

A görögök annyira szeretik a nemzeti ételüket a souvlaki-t hogy szó szerint mindenhol lehet kapni szerte az országban, beleértve a mozikat is!

Izrael

 

Izrael

Izraelben a filmnézők falafeleznek a moziban. Praktikus kis pitacsomagban igazán egyszerű vele a filmnézés

Mexico

 

Mexico

Tostilocos a jellegzetes popcorn helyettesítő étel a mexicói mozik büféjében. Ez a könnyű utcai étel tradicionális tortilla chipsből csípős szószból uborkából, lime léből, babokból és borsóból áll.

Finnország

 

Finnország

A mozik Finnországban széleskörű választékot árulnak a gyümölcsös cukorkákból, gumimacikból, és más egyéb gumicukorból.

Kína

 

Kína

Nagyon sok filmrajongó szeret sós szilvát, napraforgó magokat vagy netalántán tintahalat nassolni mozizás alatt.

Hollandok

 

Hollandok

Egészséges édesgyökér cukorkák a legfelkapottabb édességek a Holland mozikban. Ugyan úgy akár csak a sós édesgyökér. Olyan különleges íze van melyet egyszer meg kell kóstolnod.

 KATTINTS IDE: “15 forgatási bakivideó, amit feltétlen látnod kell”

  

Észak-Korea

 

Észak-Korea

Észak Koreában a filmnézők sült gesztenyét csipegetnek a vetítések alatt. Többek között jellemző még a tintahal is mint sok más ázsiai országban.

Kolombia

 

Kolombia

Sült rovarok, ismertebb nevükön hormiga culona, nem biztos, hogy a tökéletes popcorn helyettesítő nasi amit valaha hallottál, de Kolombiában ez a nyerő. Olyasmihez hasonlítható az íze mint a bacon.

India

 

India

Az indiai mozikban nem csak Bollywood-i különlegességeket találunk hanem tradicionális, harapnivalókat is. Például ha arra jársz nehogy kihagyd a samosa-t. Ez egy piramis formájú étel különféle töltelékekkel. Illetve a vada pay-t, ami rántott krumplis szendvicset!

Taiwan

 

Taiwan

A menüt úgy nevezik hogy „csirke popcorn”. Nem csak az éttermek közkedvelt élelmiszere de a színházak, mozik büféi is jól keresnek belőle. Abbahagyhatatlanul finom falat.

Japán

 

Japán

Nehéz elképzelni Japánban az életet a tengeri herkentyűk nélkül. Tehát nem nagy meglepetés hogy a mozikban Iriko nevű harapnivalókat árulnak. A különleges sós száraz szardíniák óriási népszerűségnek örvendenek..

Barbados

 

Barbados

A halgolyók a legelterjedtebb csemegék Barbadoson és a Karibi területeken. Sós halból készülnek liszt sütőpor és fűszerek hozzáadásával. Ezt a népszerű nasit árusítják minden szabadtéri moziban.

 KATTINTS IDE: “15 forgatási bakivideó, amit feltétlen látnod kell”

  

//bluegirl//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download