FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA - Irtózatos harc az első helyért!

Hétvégi bevételi lista, USA – Irtózatos harc az első helyért!

4439

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. május 19-21.

A hétvégi bevételi lista legnagyobb kérdése a hétvégén az volt, hogy A galaxis őrzői 2. harmadik hetében is megtartja-e vezető pozícióját, vagy az újonnan debütáló Alien: Covenant ül a trónra. Nos, az utóbbi győzött, de kevesebb, mint 1 millió dollár választotta el őket egymástól. Az űrlényes mozi 36 millióval nyitott, ami 15 millióval kevesebb, mint a Prometheus címet viselő elődje. Világviszonylatban így is bőven pénzénél lesznek az alkotók, de ennél azért erősebb kezdésre számíthattak. Érdekes, hogy az a Minden, minden című alkotás került a harmadik helyre, ami nálunk csak augusztusban lesz látható a mozikban. A Stella Meghie által rendezett romantikus drámát 10 millióból rakták össze a készítők, de már a nyitásnál képes volt túlszárnyalni a 12 millió dolláros bevételével.

Chris Pratt - A galaxis örzői

Nagy kérdés, hogy vajon meg lesz-e az 1 milliárd dollár Űrlordnak és csapatának?!

Az Ó, anyám! számai rendesen zuhannak, több mint 60%-ot veszített a bevételeiből az egy héttel ezelőtt terméséhez képest. Sok kisgyerek kedvence, az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás 7 millióval kezdett, ami magához képest nem rossz. Az Arthur király: A kard legendája viszont hatalmasat esett, pedig még csak a második hétvégéjén van túl. Oltári nagy bukás szaga van a dolognak sajnos. A hetedik, nyolcadik és kilencedik helyen lévő filmek, sorrendben a Halálos iramban 8., a Bébi úr és A szépség és a szörnyeteg már vén rókának számítanak a listán, de még mindig bent tudnak lenni a legjobb tízben. A legutolsó helyezett is meglepő, hiszen a Hogyan legyél latin szerető című vígjáték a negyedik hetét tapossa.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Alien: Covenant – $36M / $117,9M
  2. A galaxis őrzői 2. – $35,1M / $732,6M
  3. Minden, minden – $12M / $12M
  4. Ó, anyám! – $7,6M / $40M
  5. Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás – $7,2M / $7,2M
  6. Arthur király: A kard legendája – $6,9M / $93,4M
  7. Halálos iramban 8. – $3,2M / $1,213Mrd
  8. Bébi úr – $2,8M / $468M
  9. A szépség és a szörnyeteg – $2,4M / $1,222M
  10. Hogyan legyél latin szerető – $2,2M / $29,5M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·