FILMEZZUNK.HU

Pókember NBA döntőt akar nézni a legújabb előzetesben

9970

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) – Előzetes

Megérkezett a sokak által legjobban várt 2017-es produkció, a Pókember: Hazatérés legújabb kedvcsinálója, amiben Pókarc szeretné megnézni az NBA döntőjét. Tom Holland Pókemberként már beköszönt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ahol bőven le is tette a névjegyét. Robert Downey Jr.-t Vasemberként senkinek sem kell bemutatni, igazából ő alapozta meg a hihetetlenül sikeressé váló Marvel univerzumot.

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) - Előzetes

A két szuperhősön kívül kisebb-nagyobb szerepekben látható lesz még a filmvásznon Marisa Tomei, Donald Glover, Martin Starr és a Vasemberek rendezője, Jon Favreau is. A fő gonoszt, Keselyűt egy igazi zseni fogja alakítani, aki nem más, mint Michael Keaton. A nyáron érkező szuperprodukció rendezését egy tehetséges újoncra, Jon Watts-ra bízták, akinek ez lesz az első igazán komoly bevetése. A forgatókönyvet Jonathan Goldstein és John Francis Daley vésték papírra.

A Pókember: Hazatérés története

Peter Parker élete radikális változásokon ment keresztül, amikor egy genetikailag módosított pók csípése nagy erővel ruházza fel. Tipikus középsulis srácként élte az életét, de rájön, hogy az ereje áldás, nem átok. Emberi életeket ment, majd egy traumán is túlesik, ugyanis apai nagybátyja meghal, aki egyébként fiaként nevelte a kamaszt. Pókember feltűnik az Amerika kapitány polgárháború című filmben, ahol Tony Stark oldalán küzd a kapitány csapata ellen. Azonban ezek után a városban új ellenség üti fel a fejét, a képregényekből már ismerhetjük, de filmes adaptációban most láthatjuk először a Keselyűt. 

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) - Előzetes

Érdekességek:

  • Tom Holland az ötödik színész, aki magára ölthette Pókember jelmezét. A korábbiak: Nicholas Hammond (a CBS 1977 és ’79 között futó sorozata), Tobey Maguire (Sam Raimi Pókember-trilógiája), Andrew Garfield (A csodálatos Pókember 1-2), Max Charles (a fiatal Peter Parker Marc Webb The Amazing Spider-Man című sorozatában).
  • A stúdió a főszerepre eredetileg Asa Butterfieldet szemelte ki, azonban a próbafelvételek során annyira meggyőzte őket Tom Holland, hogy végül őt választották. Rajtuk kívül esélyes volt még Nat Wolff, Timothée Chalamet és Liam James is.
  • A Sony 2014-es hackerbotrányának részeként került nyilvánosságra egy belső levelezés a Sony társigazgatója, Amy Pascal és a cég igazgatója, Doug Belgrad között. Az emailekből kiderült, hogy a Sony a Marvellel karöltve hozzálátott a Pókember trilógia előkészítéséhez.
  • A Pókember: Hazatérés forgatási munkálatai 2016. június 20-án kezdődtek meg a Georgia állambeli Pinewood Atlanta Studios-ban, és október 2-án értek véget New York Cityben.
  • 2016 júniusában Paul Fiege, a Marvel igazgatója arról beszélt, hogy a Harry Potter filmek mintájára szeretné felépíteni a Pókember franchise-t. Ezen az értette, hogy minden egyes epizód a következő iskolaévben fog játszódni.

Mozibemutató: 2017. július 7.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·