FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős a Nyomd, bébi, nyomd vadonatúj szinkronos előzetese

4986

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver, 2017) – Előzetes

Megkapta vadonatúj előzetesét Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) új filmje, a Nyomd, bébi, nyomd. A trailer alapján az év egyik legpörgősebb alkotására van kilátás. Wright a rendezésen kívül a forgatókönyvet is maga vállalta be. A színészi stáb olyan híres nevekből áll, mint Lily James, Kevin Spacey, Jon Hamm, Ansel Elgort és Jamie Foxx.

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver, 2017) - Előzetes

A Nyomd, bébi, nyomd főszereplője egy fiatal sofőr, Baby (Ansel Elgort), aki arra specializálódott, hogy saját soundtrackjének dübörgő basszusait hallgatva pillanatok alatt felszívódjon egy-egy rablást követően. Amikor megismerkedik álmai nőjével (Lily James), felcsillan előtte egy új élet reménye. Azonban miután  arra kényszerítik, hogy dolgozzon az ismert maffiózónak (Kevin Spacey), egy balul elsült rablást követően nem csak élete, de szerelme és a szabadsága is kockára kerül. (mafab.hu)

Érdekességek:

  • A filmben egy cameo erejéig a Red Hot Chilli Peppers legendás basszusgitárosa, Flea is tiszteletét teszi.
  • A Nyomd, bébi, nyomd Edgar Wright első Amerikában forgatott filmje.
  • Ez a második alkalom, hogy Kevin Spacey és Jamie Foxx együtt állt a kamerák elé. Az első a Förtelmes főnökök volt.
  • A filmet a rendező 2003-as, a Mint Royale “Blue Song” című dalához forgatott videoklipje inspirálta, melyben Noel Fielding alakította a bankrablókat fuvarozó zeneőrült sofőrt.
  • A Sony a film premierjét eredetileg 2017. március 17-re tűzte ki. Kétszeri halasztást követően a bemutató végső dátuma 2017. augusztus 11. lett. A világpremierre azonban már korábban, márciusban sor került a South by Southwest filmfesztiválon.

Amerikai mozibemutató: 2017. augusztus 17.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·