FILMEZZUNK.HU

Beparkolt a Verdák 3 végső előzetese

9263

Verdák 3 (Cars 3, 2017) – Előzetes

Megérkezett a Verdák 3. felvonásának végső előzetese, ami azon kívül, hogy iszonyatosan vagányra sikeredett, most már a történetből is mesél. A Verdák a Disney filmstúdió egyik legerősebb darabja, így a nagyon gyenge második rész után egy alaposan átgondolt harmadik epizód következhet. A mese készítői szakítani akarnak a második rész félresiklott vonalával és újra azt várhatjuk, amit az első felvonásban. Kellően, remek ritmusban adagolt humort és érzelmi mélységet.

Verdák 3 (Cars 3, 2017) - Előzetes

A hivatalos történet szerint:
A Verdák 3-ban Villám McQueen már veteránnak számít, akivel kapcsolatban egyre többször merül fel a kérdés, vajon mikor vonul vissza. Neki is szembe kell néznie a mulandósággal, akárcsak egykori mentorának. Például a feltörekvő versenyautó, Jackson Storm szerint McQueennek már nincs helye a pályán. A piros verda azonban még érzi az erőt magában, és Cruz Ramirezt kéri meg (aki latin nőnek felel meg az emberszabású kocsik világában), hogy készítse fel őt a Florida 500-ra ami egy egész Amerikát átszelő futam, ahol vadonatúj felszerelésű és ifjú versenyautókkal kell összemérnie a tudását. (mafab.hu)

A harmadik részt Brian Fee dirigálta, a forgatókönyvet a Hős6os-t is jegyző Daniel Gerson véste papírra, a teljes történetet pár nap múlva nézhetjük majd a moziban.

Amerikai bemutató: 2017. június 16.
Magyar mozibemutató: 2017. június 15.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·