FILMEZZUNK.HU

Exkluzív kulisszavideót kapott a legújabb Transformers-mozi

31432

Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight, 2017) – Előzetes

Michael Bay nem hazudtolja meg magát. Lesz itt sok nagy robbanás, rengeteg lövöldözés, óriásrobotok között rohangáló lelkes és rettenthetetlen emberkék. És természetesen sok humoros vagy annak szánt jelenet. A rendező kibővíti az Alakváltók mitológiáját, vagyis kiderül, hogy a robotok nagyon, de nagyon régen köztünk vannak/voltak. Itt a Transformers: Az utolsó lovag új kedvcsinálója!

A Transformers legújabb része, Az utolsó lovag épp egy kerek évfordulón fog betörni a mozikba, ugyanis éppen idén lesz 10 éve annak, hogy Michael Bay elkészítette az első felvonást. Ugyan a 2009 és 2014 között megjelent epizódok nem arattak osztatlan sikert a kritikusok köreiben, most mégis azt rebesgetik a szakmabeliek, hogy a 2017-es „Utolsó lovaghoz” nagy reményeket fűzhetünk. Mindamellett, hogy megjelent néhány igazán nagy név a színészi stábban, mint például Anthony Hopkins, Josh Duhamel, vagy Tyrese Gibson, a már nyilvánosságra került marketing anyagok is meglehetősen attraktívak. Ennek itt a legfrissebb bizonyítéka, hiszen befutott a legújabb előzetes is.

Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight, 2017) - Előzetes

Transformers: Az utolsó lovag története

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk. (Forgalmazza: UIP-Duna Film)

Amerikai mozibemutató: 2017. június 23.
Magyar mozibemutató: 2017. június 22.

(Címlapkép forrása; Egyéb források ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·