FILMEZZUNK.HU
Hivatalos! Különálló filmet kap Űrdongó

Megvan, hogy mikor fog játszódni az Űrdongó spin-off

5872

2018-ban érkezik az Űrdongó spin-off

Tovább gyarapítják a Transformers franchise-t, így még több zöldhasú állhat a házhoz, illetve az autobotok rajongói is ki lesznek szolgálva. Az első szerencsés, aki megkapja különálló filmjét, Űrdongó lesz, akit talán a legjobban megkedvelt a nézőközönség az elmúlt részek során. Ha minden igaz 2018 júniusában lesz a premier és arra a Travis Knightra bízták a rendezői teendőket, aki eddig leginkább animációs filmekkel büszkélkedhet.

Transformers

Az alkotók tovább gyarapítják a Transformers franchise-t

Knight készítette el a Kubo és a varázshúrok (Kubo and the Two Strings) című mesét, amely ugyan nem teljesített sikeresen a kasszáknál, ám a kritikusok és a nézők is odavoltak érte, ezen kívül Oscarra is jelölték. Az direktor animátorként dolgozott a Coraline-en, a ParaNormanon és a Doboztrollokon is, és nem mellesleg ő a világhírű filmstúdió Laika vezére. Természetesen Michael Bay is részese akar lenni a produkciónak, de ő ezúttal “csak” a produceri teendőket fogja ellátni. A forgatókönyvet Christina Hodson írta.

A produkció a 80-as években fog játszódni, ami akár jól is elsülhetne, retro kinézet, kevesebb autobot és álca, hiszen különben nem tudna olyan keveset róluk a kormány az első részben.

(Forrás: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · ·