FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.06.29-től) – A nyár legerősebb hete jön!

Heti mozibemutatók (2017.06.29-től) – A nyár legerősebb hete jön!

7503

Heti mozibemutatók – 2017. június 29-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Az egyik legnépszerűbb mesefigura, Gru harmadjára is visszatér a mozikba, Edgar Wright egy irdatlanul pörgős akciót rendezett, a franciák jönnek a szokásosnak mondható vígjátékukkal, de kapunk még egy olasz drámát, egy német krimit és egy dán vígjátékot is. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Gru 3. (Despicable Me 3)

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs
Nemzet: amerikai
Hossz: 90 perc
Rendező: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver)

A Nyomd, bébi, nyomd főszereplője egy fiatal sofőr, Baby (Ansel Elgort), aki arra specializálódott, hogy saját soundtrackjének dübörgő basszusait hallgatva pillanatok alatt felszívódjon egy-egy rablást követően. Amikor megismerkedik álmai nőjével (Lily James), felcsillan előtte egy új élet reménye. Azonban miután  arra kényszerítik, hogy dolgozzon az ismert maffiózónak (Kevin Spacey), egy balul elsült rablást követően nem csak élete, de szerelme és a szabadsága is kockára kerül.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, krimi, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 115 perc
Rendező: Edgar Wright

Kisvárosi gyilkosok (Draberne fra Nibe)

A film története szerint két kereskedő, Ib és Edward már nagyon unják unalmas életüket és sivár házasságukat. Mindketten egy szebb éltről álmodoznak, pénzről és egy gyönyörű luxus nászútról. Egy nagyobb veszekedés után a két férfi felbérel egy orosz bérgyilkost, hogy végezzen a feleségekkel. A helyzet azonban az, hogy a két fickó meglehetősen alábecsülte az asszonyokat. Ib és Edward menekülni kényszerül, és ezzel kezdetét veszi abszurd kalandjuk.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: dán
Hossz: 90 perc
Rendező: Ole Bornedal

Elválaszthatatlanok (Indivisibili)

Daisy és Violet nagykorúságuk előtt álló ikertestvérek. Mindkét lány csodálatos hanggal rendelkezik, gyakorta énekelnek esküvőkön, keresztelőkön, hogy ezzel támogassák a családjukat. A tökéletesnek látszó képben csak egyetlen hiba van: a lányok sziámi ikrek. Az idilli szituációnak azonban vége szakad, amikor egy elismert angol orvos az egyik fellépésük alkalmával felfigyel rájuk, és felkínálja nekik egy elválasztó műtét lehetőségét.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: olasz
Hossz: 100 perc
Rendező: Edoardo De Angelis

Oltári baki (Jour J)

Mathias és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében először Mathias félrelépett egy másik nővel, méghozzá egy esküvő szervezővel. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre összeházasodnak! Fel is keresik hát Juliettet, és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét! (ADS Service)

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: francia
Hossz: 94 perc
Rendező: Reem Kherici

Mérgezett egér (Wilde Maus)

A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, a nálánál jóval fiatalabb Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt. Ehelyett bosszú-hadjáratra indul egykori főnöke ellen, és egykori, évtizedek után újra felbukkanó iskolatársával belekezd egy lerobbant hullámvasút felújításába.

Korhatár: 16+
Stílus: krimi, vígjáték, dráma
Nemzet: német, osztrák
Hossz: 103 perc
Rendező: Josef Hader

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·