FILMEZZUNK.HU
Tobey Maguire 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Tobey Maguire 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

15676

Tobey Maguire legjobb filmjei

Tobias Vincent „Tobey” Maguire Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész. Filmes pályafutását 1989-ben kezdte, és azóta a nézők leginkább Peter Parkerként, azaz a Pókemberként ismerik. 1993-ban egy meghallgatáson szemben találta magát az akkor szintén feltörekvő színésszel, Leonardo DiCaprioval. Összebarátkoztak és együtt játszhattak, az akkorra már bőven befutott Robert De Niroval az Ez a fiúk sorsában. Tobey Maguire napjainkig több, mint 30 filmben kapott kisebb-nagyobb szerepet, melyekből mi most a nyolc kedvenc alkotásunkat választottuk ki.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tobey Maguire produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Gyalogáldozat (Pawn Sacrifice, 2014)

Az amerikai sakklegenda, Bobby Fischer (Tobey Maguire) élete legnagyobb játszmájára készült az orosz Boris Spassky (Liev Schreiber) ellen.

Gyalogáldozat (Pawn Sacrifice, 2014)

Tudtad, hogy…?

Bobby Fischer az egyetlen amerikai sakk világbajnok.

7. Pleasantville (1998)

David (Tobey Maguire) magányos és boldogtalan, többnyire kedvenc sorozatát nézi. Ez a sorozat a Pleasantville, egy régi fekete-fehér amerikai szappanopera. Egy napon egy fura tévészerelő egy még furább távirányítót ad Davidnek, aminek köszönhetően ő és testvére, Jennifer (Reese Witherspoon) Pleasantville-ben találják magukat. Davidék megjelenésével Pleasantville-ben minden megváltozik.

Pleasantville (1998)

Tudtad, hogy…?

Bud és Mary-Sue házával szemben az a ház látható, amelyet a Halálos fegyver (1987) című filmben is láthattunk.

6. Jégvihar (The Ice Storm, 1997)

Ben és Elena Hood ránézésre boldog házasságban élnek, ám igazából a felszín alatt jókora feszültségek vannak közöttük. Elena rájön, hogy férjének viszonya van a szomszédban lakó, Janey Carverrel. A Hood szülők gyakran összejárnak barátaikkal. Egy dermesztő estén először próbálják ki a speciális “kulcs-bulit”, ahonnan a nők azzal a férfival mennek el, akinek a zálogát kihúzzák. A görbe este azonban tragédiával fejeződik be.

Jégvihar (The Ice Storm, 1997)

Tudtad, hogy…?

Rick Moody, a könyv szerzője annyira elégedett volt a filmmel, hogy végigzokogta a végefőcímet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·