FILMEZZUNK.HU

Lélekemelő szerelmi történetet ígér a Breathe első előzetese

4178

Breathe (2017) – Előzetes

Talán mondhatni, hogy Andrew Garfield napjaink egyik legfelkapottabb színészévé kezd előlépni. Nos, most az ő főszereplésével megérkezett egy ámulatba ejtő igaz történetnek az első előzetese. A Breathe címre hallgató romantikus dráma lesz a népszerű hollywoodi színész, Andy Serkis rendezői debütálása. Bár a direktor első filmje hivatalosan a Jungle Book: Origins, azonban az utómunkálatok elhúzódása miatt a Breathe kerül először a mozikba.

Andrew Garfield játssza Robert Cavendisht, akit egy napon gyermekbénulással diagnosztizálnak, a feleségét, Dianát pedig Claire Foy, aki nem nyugszik bele abba, hogy Robert nem élhet teljes életet. A film Jonathan Cavendish producer szüleinek történetét meséli el, és a trailer alapján leginkább A mindenség elméletére hasonlít. Ed Speleers, Hugh Bonneville, Miranda Raison, Dean-Charles Chapman és Camilla Rutherford is feltűnik fontosabb mellékszerepekben.

A Breathe-t október 13-án mutatják be az amerikai, október 27-én pedig az angol mozik, magyar premierről egyelőre nincs hír.

Breathe (2017) - Előzetes

(Forrás: hu.ign.com)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·