FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. július 6-tól

Heti mozibemutatók (2017.07.06-tól) – Pókarc beköszön!

5831

Heti mozibemutatók – 2017. július 6-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Érkezik a Marvel univerzum két legvagányabb szuperhőse, illetve beparkol a francia Kipörgetve. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming)

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Korhatár: 12+
Stílus: akció, kaland
Nemzet: amerikai
Hossz: 133 perc
Rendező: Jon Watts

Kipörgetve (Overdrive)

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, thriller
Nemzet: francia
Hossz: 96 perc
Rendező: Antonio Negret

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · ·