FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.07.13-tól) – Dwayne Johnson és a majmok!

Heti mozibemutatók (2017.07.13-tól) – Dwayne Johnson és a majmok!

5755

Heti mozibemutatók – 2017. július 13-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Jó pár hét csúszással, de végre hazánkba is eljut Zac Efron és Dwayne Johnson vízi ökörködése, az emberek egy ádáz csatára készülnek a majmok ellen, míg a híres-neves Cathérine Deneuve egy francia drámával tér vissza Magyarországra. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Baywatch (Baywatch)

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízi mentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti. Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik. Jön a nyár, jön a Baywatch!

Korhatár: 16+
Stílus: akció, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 110 perc
Rendező: Seth Gordon

A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes)

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, kaland, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 140 perc
Rendező: Matt Reeves

Én és a mostohám (Sage femme)

Claire szülésznőként dolgozik, és imádja a munkáját. Egy nap hosszú idő után felbukkan életében egy rég nem látott ismerős, Beatrice, aki édesapja egykori szeretője volt és szinte mindenben a megfontolt és visszafogott Claire ellentéte. A különös találkozás teljesen felforgatja a nő mindennapjait. Szembe kell néznie a régi sérelmekkel, ugyanakkor Ő az egyetlen, aki támaszt nyújthat a súlyos betegséggel küszködő egykori mostoha anyjának.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: francia
Hossz: 117 perc
Rendező: Martin Provost

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·