FILMEZZUNK.HU

Itt az Újra otthon első teljes hosszúságú magyar előzetese

5535

Home Again (2017) – Előzetes

Nancy Meyers és Charles Shyer is bizonyított már íróként, illetve rendezőként. Lányuk, Hallie Meyers-Shyer szintén szeretne betörni a filmiparba, első megmérettetése direktorként a Home Again című vígjáték. Rose Byrne lehetett volna a főszereplő, de Reese Witherspoon vette át tőle a stafétabotot, Candice Bergen, Reid Scott, Lola Flanery, Shi Ne Nielson és Michael Sheen is aláírt.

Home Again (2017) - Előzetes

Nancy Meyers producer, a filmet író és rendező Hallie Meyers-Sheyer édesanyja korábban főszerepet ajánlott Reese Witherspoonnak A kezdőben (a főszerepet végül Anne Hathaway alakította), de a színésznő nem élt a lehetőséggel. Meyers közreműködésével jutott el Witherspoonhoz a Home Again forgatókönyve is. Szeptember 8-án indít a film az amerikai mozikban.

Witherspoon alakítja Alice Kinney-t, éppen elköltözik a Sheen által játszott férjétől. Visszamegy szülővárosába két kislányával. 40. születésnapját ünnepli, amikor megismerkedik három lelkes és feltörekvő, szállást kereső filmessel. Alice a vendégházban szállásolja el őket, gyorsan megkedvelik egymást és még egy új romantikus kapcsolat is kialakulóban van. Ám hirtelen betoppan az ex.

Mozibemutató: 2017. szeptember 8.

(Cikk forrása: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·