FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. július 20-tól

Heti mozibemutatók (2017.07.20-tól) – Érkezik az év filmje?

6497

Heti mozibemutatók – 2017. július 20-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Napjaink egyik legzseniálisabb rendezője, a Batman-trilógia direktora, Christopher Nolan új filmmel jelentkezik, ami mindig nagy visszhangot vált ki. Vele fog versengeni egy szintén szakmabeli nagyágyú, Luc Besson, aki egy látványorgiával próbál a magyar nézők kegyeibe férkőzni. A két várható kasszasiker mellett azért még egy romantikus vígjáték is eljut hazánkba, egyenesen Németországból. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Dunkirk (Dunkirk)

A film belga, brit és francia szövetségi katonák csodálatos kimenekítésének történetét meséli el, akiket a francia Dunkirk városának partjainál és kikötőjében körbezárt és elvágott a külvilágtól a német hadsereg, ám 1940. május 27. és június 4. között, a franciaországi ütközet során sikerült őket az ellenség szorítása alól kiszabadítani.

Korhatár: 16+
Stílus: háborús, történelmi, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 107 perc
Rendező: Christopher Nolan

Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets)

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) különleges ügynökök az emberi területek rendfenntartásával vannak megbízva. A védelmi miniszter a kis csapatot egy új küldetésre indítja Alpha városába – amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal, akik az évszázadok során egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Azonban Alpha központjában egy rejtélyes sötét erő fenyegeti az ezer bolygó városának békességét, így Valerian és Laureline versenyt fut az idővel, hogy megmentsék nemcsak Alphát, hanem az egész világegyetemet is.

Korhatár: 12+
Stílus: akció, sci-fi, kaland
Nemzet: francia
Hossz: 137 perc
Rendező: Luc Besson

Szerelmes SMS (SMS für Dich)

Szerelem halála után egy fiatal nő megpróbál visszatalálni az élet örömeihez… A Szerelmes SMS Sofie Cramer azonos című regényének adaptációja.

Korhatár: 16+
Stílus: romantikus, vígjáték
Nemzet: német
Hossz: 107 perc
Rendező: Karoline Herfurth

Hétvégi bevételi lista, USA – A majmok lenyomták Pókembert!

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · ·