FILMEZZUNK.HU
Benedict Cumberbatch érdekességek

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Benedict Cumberbatch-ról

13841

Benedict Cumberbatch érdekességek

Benedict Cumberbatch Oscar-díjra jelölt, kétszeres Golden Globe és Emmy-díjra jelölt angol színész, szinkronszínész, narrátor. Színészi karrierje 2000-ben kezdődött és azóta olyan filmekben, sorozatokban szerepelt, mint például a Vágy és vezeklés, 12 év rabszolgaság, Kódjátszma vagy a Hadak útján. Legismertebb szerepei Sherlock Holmes a Sherlock című BBC sorozatban, illetve ő Doktor Strange a Marvel moziverzumából. A színész a napokban ünnepli 46. születésnapját, aminek apropójából összeszedtünk 10 érdekességet, amit nagy valószínűség szerint még nem hallottál.

Benedict Cumberbatch sherlock

Benedict leghíresebb karaktere Sherlock Holmes a Sherlock című sorozatból, ahol Martin Freeman a segítőtársa.

1. Majdnem nem lett színész!

Szülei sürgetésére, a fiatal Benedict eredetileg ügyvéd szeretett volna lenni. Mielőtt drámát tanult a Manchesteri Egyetemen, eltöltött egy évet angol tanítással egy tibeti monostorban.

2. Van engedélye, hogy össze adjon téged!

Benedict Cumberbatch filmsztár, Emmy-díjra jelölt színész és… meleg esküvő lebonyolító… Benedict az egyik barátjának, Seth Cummingsnak és Rob Rindernek tartotta az esküvőjét tavaly Ibizán.

3. Az ősei rabszolga tulajdonosok voltak a rabszolga kereskedelem ideje alatt.

A 12 év rabszolgaság csillaga vitatta, hogy átlagossá vált volna a Cumberbatch név a Karib-tenger szigetein a családok között. Benedict bevallotta, hogy az anyja azt ajánlotta neki, hogy a profi karrierjében ne használja a Cumberbatch nevet, hogy elkerülje a negatív reakciót.

Benedict Cumberbatch 12 év rabszolgaság

Benedict bevallotta, hogy az anyja azt ajánlotta neki, hogy a profi karrierjében ne használja a Cumberbatch nevet, hogy elkerülje a negatív reakciókat.

4. Túlélt egy emberrablást.

A Sherlock sztárja majdnem elvesztette életét egy BBC mini sorozatnak, a To the Ends of the Earth in South Africa forgatása során, derült ki egy interjújából. Egy hat férfiből álló banda elrabolta őt és Denise Black nevezetű co-star-t, de Benedictnek sikerült megszöknie. Azt felelte a megpróbáltatásokra, hogy:

“Ez arra késztet, hogy az életemet kevésbé átlagosként szeretném megélni”.

16 sorozatsztár, akinek kinézetét megnézheted híres sorozatának első részéből! És így néznek ki most…

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·