10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullock színésznőről

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullockról

5300

10 érdekesség az Oscar-díjas Sandra Bullock színésznőről

Sandra Anette Bullock néven született sztárunk, Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője. Az egy Oscar-ral díjazott hölgy számos ismert film főszerepében tündökölt már, mint például a Megérzés, A szív bajnokai, Féktelenül és a Nász-ajánlat. Sandra Bullock a napokban ünnepli születésének az 53. évfordulóját! Ennek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna…

Zenei gyökerek

1964. július 26-án született Arlingtonban,Virgina állam területén egy német zenész családban. Apja John Bullock (énektanár), anyja Helga Meyer (német operaénekesnő).

Opera szerepek fiatalkorában

Még csak 5 éves volt amikor anyukájával már Európába utazott egy Opera szerepet eljátszani.

Aludj csak én álmodom szerep

Tudtad hogy először Demi Moor-t szerették volna fel kérni David Gallagher párjának a filmben 1995-ben? Sandra Bullock azonban elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négy éves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet. Mi nem bánjuk…

Üzletasszony

Nem ám csak színésznőként tarol, vérbeli üzletasszony is. Saját film stúdiót birtokol Fortis Films néven, e mellett egy Bess Bistro étterem is az övé, a pékségei mellett. Ügyvezető igazgatóként is működik a George Lopez vezette TV műsornak.

Jótékony munkák

Gyakori vendég az amerikai vöröskeresztnél, hiszen máig egy millió dollárt adományoz a szervezetnek. A jótékony munkájáért a People’s Choice Awards 2013-ban odaadta neki a Kedvenc humanitárius díjat.

2009-ben az egekben

A 2009-es év álmai éve volt, ugyanis a Nász-ajánlat című fergeteges vígjátékkal hatalmas összeget zsebelt be világszerte. Maga a produkció, amiben Ryan Reynolds-al szerepel együtt, összesen 317 millió dollárt hozott. A 2009-es évet a Szív bajnokaival zárta, mely nemcsak, hogy 309 millió dollárt perkált az alkotóknak, de kiérdemelte mind a Golden Globe, mind az Oscar-díjat is.

Adoptált gyermek

2010-ben adoptált egy 3 és fél éves kisfiút férjével, a gyermek New Orleans-ban született, Louis Bardo Bullock névre keresztelték.

Mindent megtesz a szerepért

A 28 nap című filmben játszott alkoholista szerepébe, hogy jobban beleélhesse magát elment egy rehabilitációs központba kutatni.

Gondos kutyatulajdonos

Nagyon szereti két kutyáját, Ruby-t és Poppy-t. Megtervezett számukra olyan biztonsági öveket a kocsi ülésbe, ami biztonságosabbá teszi az utazásukat.

Rendkívüli díjak

Azon színésznők egyike a négyből, akik egyben kaptak a legjobb női főszerepért Oscart (A szív bajnokai) és a legrosszabb női főszereplő díjat, az Arany Málnát is nekik tulajdonították, az Ő a megoldás című filmjéért.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//bluegirl//


Article Tags: · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download