FILMEZZUNK.HU
Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

117376

Sandra Bullock legjobb filmjei

Sandra Annette Bullock német származású Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Féktelenül, az Aludj csak, én álmodom vagy a Szív bajnokai. A bámulatos színésznő a héten ünnepli születésnapját, melynek alkalmából úgy gondoltuk, hogy az ő pályafutásából is összeállítunk egy toplistát. Íme Sandra Bullock 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni!

Neked melyik a kedvenc Sandra Bullock filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Női szervek (The Heat, 2013)

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) kőkemény FBI-ügynök. Férfiakat is meghazudtoló precíz és mindenre elszánt munkamániás, akit azonban ki nem állhatnak a kollégái, és összeférhetetlensége miatt távol tartanak a ranglétrától. Most egy új ügyet és új társat kap a bostoni rendőrségtől: a szinte igénytelenségig laza, de szintén tökös Shannon Mullinst (Melissa McCarthy), aki a körzetében minden drogügyletben otthon van. Egy drogbáró után kell együtt nyomozniuk, bár mindketten magányos farkasok. Az akció hevében megértik a csapatmunka lényegét, és a saját magányuk okát is. Idővel egyre világosabb lesz számukra, hogy kitűnő párost alkotnak.

Sandra Bullock és Melissa McCarthy - Női szervek (2013)

Gondoltad volna, hogy…?

… a Huffington Post egyik cikke szerint Melissa McCarthy, Sandra Bullock és Katie Dippold már azelőtt is szerettek volna egy közös filmet készíteni, mielőtt rátaláltak a Női szervek forgatókönyvére?

9. Ház a tónál (The Lake House, 2006)

A szerelem nem ismer határokat, nem csak térben, de időben sem. Kate (Sandra Bullock) és Alex (Keanu Reeves) a tóparti ház postaládáján keresztül két évnyi távolságból folytat egymással levelezést. A szokatlan kapcsolat mindkettőjük életét örökre átformálja.

Ház a tónál, 2006

Gondoltad volna, hogy…?

… ez az első film, amit egyszerre adtak ki DVD-n, HDDVD-n, és Blu Rayen is?

8. Ütközések (Crash, 2004)

Az Ütközések párhuzamos történetszálakat mesél el, melyek szereplői: egy brentwoodi háziasszony és az államügyész férje, egy perzsa boltos, két rendőrnyomozó, egy színes bőrű filmrendező és felesége, egy mexikói lakatos, két autótolvaj, egy kezdő zsaru és egy középkorú koreai házaspár. A multietnikumú szereplőgárda tagjai mind Los Angelesen élnek, és bár nem is sejtik, életük elkövetkező 36 órája alapjaiban változtathatja meg saját sorsukat, és a többiekét is. A düh, az intolerancia, a rasszimus és az erőszak mindegyikük életében mély nyomot hagy.

Ütközések (Crash, 2004)

Gondoltad volna, hogy…?

… az Ütközések 2006-ban három Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek járó Oscar-díjat is?

7. Aludj csak, én álmodom (While You Were Sleeping, 1995)

Lucy (Sandra Bullock) élete eléggé magányos, pedig szemrevaló lány. A metrón árulja a jegyeket, egyedüli boldogsága egy kedves fiú, aki minden nap elrobog előtte. Lucy véletlenül megmenti a vágányok közé esett fiú életét. Peternek (Peter Gallagher) hívják és ájultan talán még helyesebb: szerelem ez második látásra. Azonban a gond súlyosabb, Peter kómába esik. Lucy meglátogatja őt a kórházban, ahol a nővér Peter barátnőjeként mutatja be őt a családnak. Rögtön befogadják Lucyt, aki életében először érzi a család melegét. A családdal töltött idő alatt rájön, hogy beleszeretett Peter bátyjába, Jackbe (Bill Pullman). Mi fog történni, ha Peter végre felébred a kómából?

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullock színésznőről

Gondoltad volna, hogy…?

… a forgatókönyvet eredetileg Demi Moore-ra írták? Azonban Sandra Bullock elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négy éves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·