FILMEZZUNK.HU

Megérkezett az Anyák elszabadulva szinkronos előzetese

2895

Anyák elszabadulva (Fun Mom Dinner, 2017) – Előzetes

Négy anya – akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak – elhatározzák, hogy összehoznak egy lazulós csajos estét, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak úgy a vacsi mellett, hogy sem a férjeik sem a gyerekeik nem mennek az agyukra. A vacsoravendégek: a nemrég elvált Jamie (Molly Shannon), a „szuperanyu” Melanie (Bridget Everett), a túlstresszelt Emily (Katie Aselton) és legjobb barátja, a szabadszellemű és öntörvényű Kate (Toni Collette), aki el sem hiszi, hogy Emily rá tudta venni arra, hogy elmenjen velük mulatni.

Anyák elszabadulva (Fun Mom Dinner, 2017) - Előzetes

Míg az apukák igyekeznek helytállni otthon a gyerekekkel, a katasztrofálisan induló éjszaka felpörög és az alkohol, a karaoke és egy cuki bárpultos (Adam Levine) tesz arról, hogy az este felejthetetlen legyen. A buli hatására a négy teljesen különböző nő rájön: sokkal több közös van bennük, mint az anyaság és a férfiak.

Az Anyák elszabadulva augusztus 10-től kerül a hazai mozikba, Toni ColletteAdam ScottKatie AseltonMolly Shannon és Adam Levine főszereplésével. A vígjátékot Alethea Jones dirigálta, Julie Rudd forgatókönyve alapján.

10 lenyűgöző film az anyaságról, amit minden anyának látni kell

(Forrás: Mafab)


Article Tags: · · · · · · · ·