FILMEZZUNK.HU

Itt a Barry Seal: A beszállító első szinkronos előzetese

2808

Barry Seal: A beszállító (American Made, 2017) – Előzetes

Tom Cruise új filmje, a Barry Seal: A beszállító egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel, amelynek most ti is megleshetitek az első szinkronos előzetesét. A filmet Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) rendezte. Domhnall Gleeson, Lola Kirke, Jayma Mays, Jesse Plemons, Sarah Mason, Caleb Landry Jones és Jed Rees is részese a produkciónak. Amerikában szeptember 29-én mutatják be, nálunk már augusztustól látható lesz.

Egy pilóta, Barry Seal a nyolcvanas évek elején egy utasszállító géppel kokaint csempész az Államokba a Medellín kartell megbízásából. Miután a kábítószerellenes hatóság lebuktatja a pilótát, nehéz döntés előtt áll: vagy a börtönt választja, vagy szabadlábon, de továbbra is pilótaként segíti az ügynökség munkáját.

A stábnak egy szörnyű tragédiával is meg kellett birkóznia a forgatás során. Történt ugyanis, hogy 2015. szeptember 11-én a kaszkadőr pilóta, Alan D. Purwin és venezuelai társa, Carlo Berl gépe viharba került, és lezuhant Medellín közelében. Mindketten életüket vesztették. A szerencsétlenségnek egy túlélője volt, Jimmy Lee Garland, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Tíz perccel a végzetes becsapódás előtt Tom Cruise ugyanazon az útvonalon haladt végig egy helikopterben.

Barry Seal: A beszállító (American Made, 2017) - Előzetes

A Barry Seal – A beszállító szkriptje 2014-ben szerepelt a legjobb nem megfilmesített forgatókönyvek hollywoodi feketelistáján. A film forgatása 2015. május 27-én kezdődött meg Georgia államban. A forgatási helyszínek között szerepelt: Cherokee, Clayton, DeKalb, Fulton, Gwinnett, Morgan és Pickens is. A film címe eredetileg Mena volt, ám az alkotók később ezt American Made-re változtatták.

Magyar mozibemutató: 2017. augusztus 17.

(Forrás)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·