FILMEZZUNK.HU

Érdekfeszítő lett Kathryn Bigelow új filmjének vadonatúj előzetese

2768

Detroit (2017) – Előzetes

1967, Detroit. A feketék és a fehérek között napi szinten akadt valamiféle nézeteltérés, a rendőrök pedig jobbára előbbieknek kedveztek. A zsaruk júliusban toppantak be egy illegális szórakozóhelyre, ahonnan úgy 90 embert vittek el. Eléggé kiakadtak a szemtanúk és amúgy is pattanásig feszült helyzet egyre jobban elmérgesedett. Az emberek tombolni kezdtek, nem lehetett megfékezni őket, amelynek következtében hatalmas káosz alakult ki és kénytelenek voltak kivezényelni a katonaságot, hogy rendet tegyenek.

Tavaly év elején jött a hír, hogy Kathryn Bigelow (A bombák földjén, A Bin Láden hajsza) és Mark Boal vászonra viszi a történteket, az Annapurna Pictures segíti törekvésüket. John Krasinski, Kaitlyn Dever, Will Poulter, Jack Reynor, Hannah Murray és John Boyega csatlakozott a drámához. Az előkészületek után 2016 nyarán el is indulhatott a forgatás.

A főszerep az előzetes alapján Boyegáé és Poulteré. Előbbi egy zsarut alakít és a káosz közepette is cukkolják, utóbbi szintén egyenruhás lesz és úgy tűnik, hogy nem igazán kedveli a feketéket.

Amerikai mozibemutató: 2017. augusztus 4.

Detroit (2017) - Előzetes

(Cikk forrása: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·