FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.08.03-tól) – Stephen King újabb regénye!

Heti mozibemutatók (2017.08.03-tól) – Stephen King beköszön!

6653

Heti mozibemutatók – 2017. augusztus 3-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Laza hetünk lesz, nem kell félni, hogy megint megszórnak minket újdonsült produkciókkal. Stephen King újabb regénye kap lehetőséget a mozikban, mégpedig Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével. Ezen kívül egy romantikus drámát is kapunk Stella Meghie rendezésében. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A setét torony (The Dark Tower)

Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik.

A világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatának első kötetéből készült film minden szempontból hatalmas vállalkozás. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott könyv misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal.

Korhatár: 16+
Stílus: fantasy, horror
Nemzet: amerikai
Hossz: 95 perc
Rendező: Nikolaj Arcel

Minden, minden (Everything, Everything)

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatod meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.

Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

Korhatár: 12+
Stílus: romantikus, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 96 perc
Rendező: Stella Meghie

(Heti mozibemutatók történetei)

 //milos//

Article Tags: · · ·