FILMEZZUNK.HU
Új Terminátor-trilógián dolgozik Cameron

Új Terminátor-trilógián dolgozik Cameron

2362

Cameron Terminátor trilógiát tervezget

James Cameron a Terminator 2. része után magára hagyta a franchise-t. Többször elmondta, hogy nincsenek további tervei a Skynettel és a halálosztó robotokkal, ha 2019 táján visszakerülnek hozzá a jogok, akkor nem fog újabb filmet tervezgetni. Aztán 2017 elején már úgy fogalmazott, hogy mégis érdemes lenne foglalkozni a Terminatorral, hiszen a téma mostanság még relevánsabb.

A T2 3D-s verziója a következő hónapban jön ki és a rendező a News Australiának adott interjúban ismét megerősítette, hogy újabb filmeken töri a fejét, sőt, rögtön trilógiában gondolkodik. Elárulta, hogy a jogok jelenlegi birtokosával, David Ellisonnal tárgyal a franchise jövőjével kapcsolatban. Azon tanakodnak hogyan tudnák felfrissíteni és megújítani a Terminatort. Tulajdonképpen már olyan világban élünk, amit az első két film is megmutatott, vannak drónok, fejlett megfigyelés és kiemelkedő mesterséges intelligencia.

Arnold Schwarzenegger 10 legjobb filmje

Cameron szóba hozta, hogy eléggé nyilvánvaló, hogy az Ítélet napja (Judgment Day) után készült részeket nem igazán kedveli. De minden egyes alkalommal megpróbált pozitívan hozzáállni, hiszen Arnold Schwarzenegger közeli barátja, viszont ettől függetlenül egyiket sem tartja jó filmnek. Schwarzenegger benne lenne a tervezett a produkcióban, de a tervek szerint átadná a stafétabotot az újabb karaktereknek.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · ·