Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint

Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint

7092

A valaha volt legrosszabb filmek

A lista, a “The Official Razzie Movie Guide” című könyv alapján készült, melyet az Arany Málna-díj alapítója, John Wilson osztott meg az olvasókkal. Ti melyik filmekkel bővítenétek még ki a listát? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

10. Zenebolondok (1980)

Jack Morell mindenre elszánt zeneszerző, akinek minden vágya, hogy dalai eljussanak a nagyközönséghez. A szobatársával, Samanthával és egy ügyvédbarátjukkal nekiállnak megtalálni azt a zenekart, akik sikerre vihetik a zenéjét: végülsaját kezükbe veszik az irányítást, és hat “macho men”-t szerződtetnek a szomszédos Greenwich Village-ből, s a többi már történelem.

Zenebolondok (1980)

9. Body Rock (1984)

Chilly egy tehetséges break-táncos srác. Chilly megvalósitja álmait a hírnév és a szerencse világába.

Body Rock (1984)

8. Trog (1970)

Egy barlangász kutatócsapat új föld alatti járatrendszert fedez fel, ahol egy “rém” várja őket. Kettejüknek sikerül elmenekülni, és miután hírül adják tragédiájuk részleteit, az emberek úgy döntenek, felszínre hozzák a vérszomjas szörnyeteget…

Trog (1970)

7. King Kong visszatér (1986)

King Kong-ot, a hatalmas gorillát egy titkos kutatócsoport mesterségesen életben tartja, és minden erejükkel azon fáradoznak, hogy egy új szívet hozzanak létre a sérült óriás számára. Amikor végre sikerül elkészíteniük a félelmetes méretű szervet, nincs is már másra szükségük, mint egy megfelelő donorra, aki a beültetéshez szükséges vért biztosítja. Erre a legmegfelelőbb alany az az ugyancsak gigantikus méretekkel rendelkező nősténygorilla, melyet egy vadász nemrégiben fogott be Borneóban. Így aztán, a hatalmas gorilla nem pusztán újjászületik, hanem társat is talál.

King Kong visszatér (1986)

6. A cápa bosszúja (1987)

A Brody család a sok megpróbáltatás után azt hiszi, megszabadult a rémisztõ múlttól, a családot kísértõ gyilkos cápától. A fiúk már felnõttek, Michaelnek családja van, Sean pedig fiatalsága legszebb éveit éli. Nem is sejtik, hogy új lakóhelyük közelében felbukkant egy minden eddiginél nagyobb, vérszomjas cápa. Az egyik hétvégén, amikor összegyűlik a család, szörnyű tragédia történik: Seant felfalja a hatalmas bestia. Michael azonnal megszervezi a cápa elleni irtóhadjáratot, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a gyilkos állat rácáfol a tudományra, és mindenáron bosszút akar állni a Brody családon.

A cápa bosszúja (1987)

5. La vendetta di Ercole (1960)

Olasz-francia akciófilm

La vendetta di Ercole (1960)

4. The Giant Spider Invasion (1975)

Egy másik dimenzióból származó óriás pókok támadják meg Wisconsin lakosait.

The Giant Spider Invasion (1975)

3. The Beach Girls and the Monster (1965)

Amerikai horror film Jon Hall rendezésében.

The Beach Girls and the Monster (1965)

A valaha volt 30 legjobb film az IMDB szerint

2. Ape (1976)

Koreai kaland, fantasy és sci-fi Paul Leder rendezésében.

Ape (1976)

1. Anakonda (1997)

Terri Flores (Jennifer Lopez) és kis csapata a brazíliai őserdőbe érkezik, hogy dokumentumfilmet készítsenek egy titokzatos indián törzsről. Csatlakozik hozzájuk egy magányos vadász, Paul Sarone (John Voigt), aki karizmájának köszönhetően hamarosan átveszi az expedíció irányítását. Vezetésével egyre mélyebbre hatolnak az őserdő sűrűjébe, mire a filmesek rádöbbennek, hogy Sarone csapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis egyetlen cél hajtja: megtalálni és foglyul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres anakondát.

Anakonda (1997)

Ti melyik filmekkel bővítenétek még ki a listát? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Legrosszabb filmek történeteinek forrása)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download