10 érdekesség Hulk Hogan színész-pankrátorról

Hulk Hogan – 10 meghökkentő tény a legendás színész-pankrátorról

3508

10 érdekesség Hulk Hogan színész-pankrátorról

Összegyűjtöttünk nektek pár tényt a filmipar pankrátor ikonjáról, Hulk Hoganról. A színész a mai napig látható a Villám Spencer, a karibi őrangyal című sorozatban, amely az 1990-es években volt igazán népszerű. Vajon mindenhol túlélő, izomagyként viselkedik, vagy van gyengéd oldala is? Hogy milyen nemzet gyermeke, milyen volt a középiskolában az alábbi 10 pontban összeszedtük. Lássuk hát milyen is valójában Hulk Hogan.

1. Baseball játékos

Középiskolás korában minden idejét a baseballnak szentelte, mely meg is hozta gyümölcsét, hiszen a születési államában a legjobb dobóként tartották számon.

2. Profi zenész

10 évet töltött a zenész szakmában mielőtt birkózni kezdett volna, mégpedig a gitár nagy fanatikusaként.

3. Nagy állatbarát

Családja közel 30 állatot tart otthon, többek között kutyákat, macskákat, madarakat, iguanát, békát, csincsillát, teknősbékát, nyulat, halat és görényt is!

10 érdekesség Hulk Hogan színész-pankrátorról

4. A bevonuló zene egyik atyja

Elsők között van azon birkózók soraiban, akik bevonuló zenére indultak ringbe. Még pedig Jimi Hendrix „Voodoo Child” című dalára.

5. Terry az igazi neve

1953. augusztus 11-én született a Georgia állambeli Augusta városában Terry Gene Bollea néven. Hulk Hogan művésznevet az évek alatt vette fel amikor a szórakoztató iparban kezdett el dolgozni.

6. Hatszoros WWF bajnok

Ő a harmadik személy a színész szakmában, aki hatszor is pankrátor/birkózó WWF bajnok lett. A másik kettő Dwayne „The Rock” Johnson és Steve „Stone Cold” Austin.

10 érdekesség Hulk Hogan színész-pankrátorról

7. Lánya himnuszt énekelt

Lányának, Brooke Hogan-nak zenei karrierje felfelé ívelt. Pályafutása során 204-ben a Stanley kupa döntőjén Tampában még a nemzeti himnuszt is ő énekelhette el.

8. Magas kölyök

Már 12 évesen körülbelül 190 cm magas volt, felnőttkorára már a két méteres magasságot túlnőtte.

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/jurisprudence/2016/03/what_might_happen_if_the_hogan_gawker_case_reaches_the_supreme_court.html

9. Író alkat

A 2009 októberében megjelent könyvét Mark Dagostino-val együtt írták. Megrendítő tényeket vallott be magáról, mint például az öngyilkossági kísérletét is. Címe Életem a ringen kívül

10. Sokszínű nemzetiségű családból származik

Hulk felmenői között rengeteg nemzet sorakozik, többek között ír, angol, francia, olasz, skót és még panamai is.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//bluegirl//


Article Tags: ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download