FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 57. születésnapját Halle Berry – Íme a 7 kedvenc filmünk a csodaszép színésznőtől

Most ünnepli 57. születésnapját Halle Berry – Íme a 7 kedvenc filmünk a csodaszép színésznőtől

17915

Halle Berry legjobb filmjei

A bájos színésznő, Halle Berry a napokban ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük legjobb és leghíresebb filmjeit! Boldog születésnapot Halle!

Neked melyik a kedvenc Halle Berry filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

7. Szörnyek keringője (Monster’s Ball, 2001)

Leticia egyedülálló fekete nő, akinek férjét halálra ítélték. Billy végrehajtó tiszt a halálsoron. Miközben Leticia egyedül igyekszik eltartani családját, megismerkedik Billyvel, aki éppen az ő férjén hajtotta végre a halálos ítéletet. Billy fia, Sonny, aki apjával dolgozik, mélyen megrendül a kivégzés kapcsán és összeveszik apjával. Ahogy e különös életek mindinkább egybefonódnak, úgy tárják fel az emberi lélek legrejtettebb mélységeit.

Szörnyek keringője (Monster's Ball, 2001)

6. A hívás (The Call, 2013)

Casey (Abigail Breslin) emberrablás áldozata lesz. Segélyhívása ugyan célba ért, ám a tapasztalt operátor, Jordan (Halle Berry) helyzetét megnehezíti, hogy az eldobható telefont nem tudják bemérni. A ravasz emberrabló ügyesen játssza ki a rendőrséget. Elkeseredett hajsza indul Casey-ért, melyből Jordan is kiveszi a részét.

A hívás (The Call, 2013)

5. Gothika (2003)

Miranda Grey pszichológus (Halle Berry) izgatott új munkája miatt, egy szigorúan őrzött börtönben kell dolgoznia. Egy baleset után azonban a börtönben mint elítélt tér magához, akit férje meggyilkolásáért zártak be. Bár Miranda váltig állítja, hogy ártatlan, mindenki azt gondolja róla, hogy megőrült. A baljós események sora pedig csak itt kezdődik.

Gothika (2003)

4. Kardhal (Swordfish, 2001)

Gabriel Shear (John Travolta) egy mindenre elszánt kém, aki a cybertérben akarja megalapozni vagyonát egy szerinte hazafias akció finanszírozásához. Ehhez szüksége van egy profi hacker segítségére. Stanley (Hugh Jackman), aki magányosan és lecsúszottan tengeti napjait egy lakókocsiban, bármilyen hálózatba be tud törni, ami épp kapóra jön Shearnek.

Kardhal (Swordfish, 2001)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·