FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 33. születésnapját Jennifer Lawrence – Íme a 8 legjobb filmje a csodaszép színésznőtől

Most ünnepli 33. születésnapját Jennifer Lawrence – Íme a 8 legjobb filmje a csodaszép színésznőtől

27089

Most ünnepli 33. születésnapját Jennifer Lawrence – Íme a 8 legjobb filmje a csodaszép színésznőtől

Jennifer Lawrence, 1990. augusztus 15-én látta meg a napvilágot az amerikai Kentucky állam Louisville városában. Első szerepét 16 évesen kapta, a ‘Company Town’ című filmben. Ezután sorra jöttek a szerepek. Főképp drámákban volt látható, de leginkább mégis az ‘X-Men: Az elsők’ moziből ismerhetik a nézők. A világhírnevet 2012-ben ‘Az éhezők viadala’ c. film főszerepe hozta meg számára. A bájos színésznő a napokban ünnepli születésének a 33. évfordulóját, melynek alkalmából összegyűjtöttük a 8 legjobb filmet eddigi színészi pályafutásából.

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Jennifer Lawrence produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Vörös veréb (Red Sparrow, 2018)

Egy fiatal orosz hírszerzőt megbíznak, hogy csábítson el egy CIA ügynököt, akinek köze van az orosz hírszerzésbe beépült amerikai ügynökhöz. A két fiatal kapcsolatba bonyolódik, amiben van bőven megtévesztés, tiltott szenvedély és kockázat is.

Vörös Veréb (Red Sparrow, 2018) - Kritika

Tudtad, hogy…?

… a regényhez képest a legnagyobb változtatás, hogy Helsinki helyett Budapestre helyezték át a történet helyszínét?

7. Megváltás (The Burning Plain, 2008)

Múlt és jelen, időben és térben távol élő emberek élete keveredik a szerteágazó történetben. Látszólag nincs összefüggés közöttük. Vagy mégis? Mariana, a tizenhat éves mexikói tinédzser megpróbálja egyenesbe hozni szülei széttört életét az egyik Új-Mexikó állambeli határvárosban. Az Oregon állambeli Portlandben élő Sylvia, miközben a múltban elkövetett hibáit szeretné helyrehozni, egy érzelmi odüsszeát jár be. Maria, a fiatal lány segít megtalálni szüleinek a megbocsátást és a szeretetet. Ginának és Nicknek szembe kell nézniük a titkos kapcsolatuk jövőjével – lévén mindketten házasok.

Megváltás (The Burning Plain, 2008)

Tudtad, hogy…?

… a film abban az évben készült, amikor Jennifer Lawrence berobbant Hollywoodba? Saját elmondása szerint is hatalmas lökést adott neki a film, amiben együtt játszhatott Kim Basingerrel és Charlize Theronnal.

6. Az utazók (Passengers, 2016)

A Passengers története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

Az utazók (Passengers, 2016) - Kritika

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Lawrence karakterének neve Aurora, amely utalás a Hamupipőke Disney-verziójára, amelyben szintén Auroranak hívták a főszereplőt?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·