FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: Daniel Craig lesz ismét James Bond

Hivatalos: Daniel Craig lesz ismét James Bond

1719

Daniel Craig lesz ismét James Bond

Rossz hírünk van a Tom Hiddleston és a Tom Hardy rajongóknak, ugyanis Daniel Craig ötödjére is visszatér minden idők legismertebb ügynökének szerepébe, azaz újra ő lesz James Bond.

A 2015-ben bemutatott 007 Spectre: A Fantom visszatér után bejárta a világsajtót a hír, hogy a főszereplő Daniel Craig végzett a James Bond franchise-zal, és a premier követő hónapokban tett nyilatkozataiból úgy tűnt, valóban komolyan gondolja a dolgot. Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy 2019-ben érkezik a következő James Bond kaland és a New York Times megerősítette, hogy a címszereplőt ismét Daniel Craig fogja játszani. Pár órával később a színész még úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem biztos a dolog, de aztán Stephen Colbert show-jában már úgy fogalmazott, hogy ismét belebújik a 007-es öltönyébe.

Craig az utóbbi években pihentette a filmes karrierjét, és inkább a színpadra koncentrált, hogy újra felöltődhessen. Az elmúlt fél évtizedben mindössze két film volt, amit elvállalt. Az egyik a 2012-es, szintén Bond film, az Égszakadás, a másik pedig a már említett A Fantom visszatér volt. Mostanra már biztosan kipihente a Spectre forgatását, de jó eséllyel az is közrejátszik abban, hogy visszatér, hogy a stúdió a franchise történetében rekord magasnak számító gázsit, 15 millió dollárt ajánlott a színésznek.

 (Forrás: Filmdroid)

Article Tags: · ·