FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. augusztus 24-től

Heti mozibemutatók (2017.08.24-től) – Király hét következik!

6697

Heti mozibemutatók – 2017. augusztus 24-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! A világ legjobb testőrének a világ legjobb bérgyilkosát kell védenie, Daniel Craig és még néhány sztár bankot akar robbantani, de jön még egy magyar vígjáték és egy amerikai horror is, amit nem igazán ajánlunk. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Sokkal több mint testőr (The Hitman’s Bodyguard)

Mindenkinek jár egy testőr, még a rinyálós bérgyilkosoknak is… Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson haláli párosával, valamint Gary Oldmannel és Salma Hayekkel a nyár legpoénosabba akció-vígjátéka, a SOKKAL TÖBB MINT TESTŐR augusztus 24-től a mozikban!

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték, akció
Nemzet: amerikai
Hossz: 118 perc
Rendező: Patrick Hughes

Logan Lucky – A tuti balhé (Logan Lucky)

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát. (Vertigo Media)

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték, sport, krimi
Nemzet: amerikai
Hossz: 119 perc
Rendező: Steven Soderbergh

Fiú a vonaton (The Boy on the Train)

Egy amerikai rendező visszatér Budapestre sok évvel ezelőtt forgatott filmje vetítésére, amiben a gyermekvasutak világát mutatta be. A vetítés utáni napon találkozik egy fiatalemberrel, aki azt állítja, hogy ő az egyik, filmben látható kisfiú. Az időközben felnőtt férfinak nem tetszik, ahogy a rendező ábrázolta őt, és mindenáron beszélni akar vele erről. Ebédelni hívja, azonban ami egy egyszerű találkozásnak indul, hamarosan egy hol vicces, hol már-már hátborzongató autóúttá válik a magyar vidéken… 

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték, dráma
Nemzet: amerikai, magyar
Hossz: 80 perc
Rendező: Roger Deutsch

Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Bell, húga és a kislány kómában levő ikertestvére új házba költöznek egyedülálló édesanyjukkal, Joannal, hogy spórolni tudjanak, mivel a fiú szakszerű kezelésének igen magasak a költségei. A házban rejtélyes jelenségek történnek, a kómás fiú csodával határos módon felépül. Bella gyanakodni kezd, hogy anyja nem mondott el neki mindent, és csakhamar rádöbben, valójában a hírhedt Amityvill-házba költöztek be.

Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Korhatár: 18+
Stílus: horror, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 85 perc
Rendező: Franck Khalfoun

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

 //milos//

Article Tags: · · · · ·