FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 53. születésnapját Melissa McCarthy – Íme az 5 kedvenc vígjátékunk a humoros színésznőtől

Most ünnepli 53. születésnapját Melissa McCarthy – Íme az 5 kedvenc vígjátékunk a humoros színésznőtől

55

Melissa McCarthy legjobb filmjei

Annak alkalmából, hogy Melissa McCarthy a napokban ünnepli születésének egy újabb évfordulóját, összeszedtük azokat a produkciókat, amiket mindenképpen érdemes megnézni tőle.

5. Koszorúslányok (Bridesmaids, 2011)

Annie nem túl szerencsés az életben. Még mindig nem talált rá az igazi, nem veti fel a pénz sem, de amikor megtudja, hogy legjobb barátnőjét, Lilliant eljegyezték, elhatározza, hogy koszorúslányként mindenben segíteni fogja őt. Valahogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, és a koszorúslányok olyan kalandokba keverednek, melyeket egész életükben emlegetni fognak.

4. A Főnök (The Boss, 2016)

Miután a rendkívül sikeres vállalkozót, Michelle Darnellt (Melissa McCarthy) benfentes kereskedésen kapják, egyenesen a börtönbe megy. A rács mögött töltött idő nem igazán változtatja meg a nő gondolkozását, semmit nem tanul a hibáiból. Amikor szabadlábra kerül, az általa átvert emberek nem hajlandóak megbocsátani neki.

3. St. Vincent (2014)

A film egy 12 éves fiúról szól, akinek szülei épp most váltak el és kell valaki az életébe, amibe belekapaszkodhat. Végül a szomszédban lakó öregemberben találja meg ezt a valakit, nyugdíjas szomszédjában, St. Vincent De Van Nuys-ban (Bill Murray). Az egyetlen szépséghiba a történetben, hogy a férfi magatartása nem éppen példamutató: élete az alkohol, a szerencsejáték és az örömlányok körül forog.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·