FILMEZZUNK.HU

Sztárparádét ígér a Last Flag Flying első előzetese

1984

Last Flag Flying (2017) – Előzetes

Az ötszörös Oscar-jelölt Richard Linklater, a Mielőtt felkel a Nap és a Sráckor rendezője az Oscar-szezonra időzíti visszatérését, és megrendezi az 1973-as, három Oscarra jelölt, Jack Nicholson főszereplésével készült Az utolsó szolgálat című film kvázi-folytatását.

1973-ban mutatták be Az utolsó szolgálat (The Last Detail) adaptációt. Darryl Ponicsan megírta a regény folytatását is, amelyből viszont Richard Linklater forgatott filmet, a forgatókönyvet a direktor és a szerző közösen vetette papírra. Az Amazon Studios közzétette az előzetest, a bemutató novemberben lesz esedékes.

Last Flag Flying (2017) - Előzetes

 A történet 2003-ban, harminc évvel a vietnami háború után játszódik. Egy veterán tengerészgyalogos, a szanitécre, Larry “Doc” Shepherdre és korábbi bajtársaira, Sal Nealonre és Richard Muellerre nehéz feladat vár: el kell temetniük Doc fiát, Marnie-t, aki életét vesztette az iraki háborúban. Doc és barátai egy keserédes útra indulnak, hogy tisztességgel eltemethessék a fiút. Az út során újra előkerülnek a háború emlékei, a háborúé, mely máig formálja és meghatározza az életüket.

A filmet először szeptember végén vetítik majd a New York-i filmfesztiválon, aztán november 3-án kerül moziforgalmazásba, épp időben ahhoz, hogy elégtételt szolgáltathasson a legutóbb a Sráckorért több kategóriában jelölt és alulmaradt Linklaternek a díjszezonban.

(Forrás: Filmrdoid)


Article Tags: · · · · · · · ·