FILMEZZUNK.HU
15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

15 csajos fim, amit a barátnőddel kell megnézned

18425

15 film, amit minden nőnek látni kell

Szerelem, szép ruhák, öltözködés, utazás, büszkeség, női humor szinte mindegyik filmben jelen vannak. Ahol pedig ezek nagy szerepet kapnak, ott biztosan csajos filmekről beszélhetünk. Neked melyik a kedvenc csajos filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkonA filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

15. Bajos csajok /Mean Girls, 2004/

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

Bajos csajok (2004)

14. A boldogító talán /Made of Honor, 2008/

Lehet-e barátság férfi és nő között? Talán igen, illetve nem, egészen pontosan csak átmenetileg. Tom vonzó pasi, habzsolja az életet, falja a nőket. Az állandóságot Hannah jelenti a számára. Kettejük érdek- és szexmentes barátsága azonban csak addig tart, míg a jó pajtás hosszabb üzleti útra nem utazik. Kiderül, milyen üres Tom élete nélküle, ő az egyetlen, akit igazán szeret. Rögvest el is határozza, hogy megkéri majd a kezét. Erre beüt a mennykő: a szerelme tárgya azzal érkezik vissza, hogy végre megtalálta az igazit. Tom mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőjüket.

A boldogító talán

13. Egy cipőben /In Her Shoes, 2005/

Maggie nem sok sikert ért el az életben: partikra jár, váltogatja munkahelyeit, egyetlen értékének a férfiakra gyakorolt vonzerejét tartja. Egyébként se pénze, se otthona, barátoknál, rokonoknál száll meg, míg azok rá nem unnak. Testvére, Rose mindenben az ellentéte: egyetemet végzett, menő jogi cégnél dolgozik, és szinte minden idejét a munkája köti le. Emellett folytonosan a testsúlyával küzd, és kellő önbizalom híján a társasági és szerelmi élete is a nullához közelít. Egy veszekedést követően a nővérek felkeresik rég nem látott nagyanyjukat. A találkozás mindannyiuk életében döntő változást hoz.

Egy cipőben /In Her Shoes, 2005/

12. Én, a nő és plusz egy fő /You, Me and Dupree, 2006/

Carl és Molly Peterson új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree, Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

Én, a nő és plusz egy fő (2006)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·