FILMEZZUNK.HU
10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

62408

Tom Hardy legjobb filmjei

Tom Hardy mára az egyik legmenőbb és legfelkapottabb színésznek számít Hollywoodban. Születésnapja alkalmából egy kalap alá szedtük azt a 10 alkotást, amelyek nekünk a legjobban elnyerték a tetszésünket tőle.

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tom Hardy produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. Kémes hármas (This Means War, 2012)

Két gyerekkori barát, Tuck (Tom Hardy) és Foster (Chris Pine) véletlenül ugyanabba a nőbe, Laurenbe (Reese Witherspoon) szeret bele. Az érzelmek alaposan próbára teszik a barátságukat és a környezetüket is, mivel mindkét férfi a világ egyik legnagyobb és legtitkosabb szervezetének legjobban képzett ügynökeinek egyike. A vetélkedő felek minden eszközt bevetnek, hogy elnyerjék a nő kezét, még olyat is, amit nem feltétlenül lenne szabad.

Kémes hármas (This Means War, 2012)

Tudtad, hogy…?

… a film két főszereplője, Tom Hardy és Chris Pine is játszott már Star Trek-filmekben?

9. Fékezhetetlen (Lawless, 2012)

Forrest (Tom Hardy), Jack (Shia LaBeouf) és Howard (Jason Clarke) Bondurant sikeres vállalkozás tulajdonosai Virginiában, ám a pénzükért meg is kel küzdeniük. A legendák övezte fivérek illegális szeszlepárlással és szeszcsempészettel keresik a kenyerüket, amire másokak is fáj a foga, többek között az újonnan kinevezett Rakes különleges ügynöknek (Guy Pearce). A testvérek nem adják meg magukat senkinek és semminek, még a törvénynek sem.

Fékezhetetlen (Lawless, 2012) - 05.01, Vasárnap 22:00, SuperTV2

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy karaktere, Forrest eredetileg sokkal kevésbé lett volna keménykötésű, ám a színésznek ki kellett gyúrnia magát A sötét lovag: Felemelkedés című filmhez?

8. Legenda (Legend, 2015)

A Legenda című krimi története a 60-as évek Londonjába repíti vissza nézőit. A hírhedt Kray testvérek közül Reggie volt a ‘normálisabb’, aki az éjszakákat hírességekkel múlatta át, míg testvére, Ron az elmegyógyintézetben dekkolt. Miután Reggie elintézte, hogy kiengedjék Ront a diliházból, verhetetlen párossá duzzasztják hírnevüket és leszámolnak ellenfeleikkel, elsőként a Richardsonokkal, s egyeduralomra törnek a londoni alvilágban.

Legenda (Legend, 2015)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy komoly bokasérülést szenvedett a kocsmai verekedés felvételénél?

7. Eredet (Inception, 2010)

Cobb (Leonardo DiCaprio) a legnagyobb tolvajok egyike, aki arra specializálódott, hogy egy különleges álommegosztó technológia segítségével mások álmaiba lopódzon be, és olyan titkokat szerezzen meg, amiket senki más nem tud. Ám a magányos és lelkiismeret-furdalással élő férfi végre olyan megbízást kap, amely segítségével helyrehozhatja eddigi hibáit, és talán saját életét is. A munka viszont épp az ellenkezője annak, amit eddig csinált – egy gondolatot kell elültetnie valakinek a  fejében. Ez lenne a tökéletes bűntény, azonban Cobb és társai sem vettek számításba minden tényezőt, ami sokba kerülhet nekik.

Eredet (Inception, 2010)

Tudtad, hogy…?

… Tom Hardy a Spíler című filmben nyújtott játékával győzte meg Nolant, hogy beválogassa a produkcióba?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·