FILMEZZUNK.HU
A legjobb szőke nős filmek

TOP10: A legjobb szőke nős filmek, amiket látnod kell

25187

A legjobb szőke nős filmek

A szőke nős viccek mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. A filmes listára nem csak a szó szoros értelmében vett ,,szőkék” kerültek be, hanem olyanok is, akik garantáltan biztosítják a jókedvet. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

Neked melyik a kedvenc szőke nős filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

1) Doktor Szöszi /Legally Blonde, 2001/

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenekfelett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét. Az elvárások azonban túl magasak egy elkényeztetett szőke kislánynak. Elle-nek most bizonyítania kell a szerelméért, saját magért és az összes butuskának tartott szőke lányért.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

2) A házinyuszi /The House Bunny, 2008/

Véget ért Shelley nyuszi boldogsága. Betöltötte a huszonhetedik életévét, így kitették a szűrét a Playboy-házból, ahol pucérkodva ugyan, de édes semmittevésben éldegélt. Egyedül van, mint az kisujja és semmi okos nem jut az eszébe, mihez is kezdjen ezután. A véletlenek szerencsés összjátéka folytán végül egy főiskolai kollégiumban köt ki, ahol elvállalja egy szobára való nebuló felkészítését az életre. A jó tanuló diákok kezdetben kinevetik a platinaszőkeséget, azután irigyelni kezdik, majd rájönnek, hogy érdemes tanulni tőle. Igaz ezeket a (tan)tárgyakat bulizásnak, pasizásnak és sminkelésnek hívják.

A házinyuszi /The House Bunny, 2008/

3) Kellékfeleség /Just Go With It, 2011/

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

4) Egy szőkénél jobb a kettő /Blonde and Blonder, 2008/

A szőke nőkről alkotott lesújtó kritikák, alaptalan rágalmak nem ebben a filmben dőlnek meg. De Pamela Anderson és Dawn Denise Richards gyönyörűek, elolvad tőlük az Anktartisz, de a férfiak megbabonázásán kívül máshoz nem igazán értenek. A két jószándékú, viszont nem túl okos szőke nő megejtő és mulatságos kalandjai abból fakadnak, hogy összetévesztik őket két hírhedt és rendkívül éles eszű fejvadásszal.

Egy szőkénél jobb a kettő /Blonde and Blonder, 2008/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·