FILMEZZUNK.HU

Adam Sandler főszereplésével itt a The Meyerowitz Stories első előzetese

3213

The Meyerowitz Stories (2017) – Előzetes

Nem vicc, Adam Sandler tényleg az Oscar-díjért mehet! Noah Baumbach (A tintahal és a bálna, Frances Ha) új filmjét, a mozik helyett majd a Netflixen debütáló The Meyerowitz Stories (New and Selected)-et még a munkacímén (Yeh Din Ka Kissa) válogattuk be az év legjobban várt filmjei közé, és az első kiadott előzetes alapján úgy tűnik, tényleg megéri kivárni a premiert.

A filmben Ben Stiller és Adam Sandler testvérpárja New Yorkba látogat szüleikhez (Emma Thompson és Dustin Hoffman). Ez így elég egyszerűen hangzik, de aki látott már Baumbach-filmet, az tudja, hogy az író-rendező a lehető legtöbbet hozza ki a családi összejövetelekből, mind a dráma, mind a komédia szintjén.

Íme Adam Sandler Oscar-esélyes alakítása! - Előzetes

Most viszont volt egy nagy húzása: azt az Adam Sandlert választotta egyik főszereplőjének, akinek komédiás lejtmenetét még legnagyobb rajongói is elismerik, de afelől sincs kétség, hogy drámai szerepben életében egyszer mutatta meg képességeit: Paul Thomas Anderson 2002-es Kótyagos szerelemcímű filmjében, amiért Golden Globe-ra is jelölték.

Variety szerint furcsa belegondolni, hogy a Sandler legrosszabb “vígjátékaiért” felelős Netflix egyik filmje hozhatja meg neki az első Oscar-jelölését, a Telegraph pedig azt írta:

“Sandlernek olyan játékot kellett nyújtania, amilyenre a 2002-es Kótyagos szerelem óta nem volt példa – és mindezt olyan könnyedén, olyan komikus precízióval, olyan érzelmi kontrollal adja elő, hogy az ember elgondolkodik, miért nem csinálja gyakrabban”.

Október 13-án nézhetjük a Netflixen.

Adam Sandler főszereplésével itt a The Meyerowitz Stories első előzetese

(Forrás: HVG)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·