FILMEZZUNK.HU

Nézze meg a új Jumanji-film vadonatúj előzetesét!

4334

Jumanji – Hív a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017)  – Előzetes

Robin Williams sok remek filmet lerakott az asztalra, köztük a Jumanji-t. Ebben egy érdekes és veszélyes társasjáték áll a középpontban, amely minden egyes dobás után valamilyen furcsasággal rukkol elő. 2015-ben szellőztették meg, hogy elkészítik a remake-et és 2016 karácsonyán várható a bemutató, de világossá vált, hogy addigra nem lesz dobozban a film, így elcsúsztatták egy évvel. Dwayne Johnson vállalta be a főszerepet, majd Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan is aláírt. A rendezést Jake Kasdan láthatta el. Időközben kiderült, hogy tulajdonképpen folytatásról van szó és fogadkoztak, méltó lesz az 1995-ös filmhez és Williams előtt is tisztelegni fognak.

Ezúttal nem egy táblás játék okoz gondokat. Négy tini régi videókonzolt fedez fel, ami szó szerint beszippantja őket a dzsungelbe. Mindegyikük azzá a felnőtt figurává változik, amit még a játék elején kiválasztottak. Túl kell élniük a dzsungelt, hogy győztesen jussanak vissza a való világba.

A gamer Spencerből egy izmos kalandozó válik, a futballista Fridge-ből lesz az agyas géniusz fickó, Bethany, a népszerű csaj középkorú könyvkukac professzorként kénytelen boldogulni és Marthából badass harcoslány lesz.

Amerikai mozibemutató: 2017. december 20.

Jumanji – Hív a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017) - Előzetes

(Forrás: Filmdroid)

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·