FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség a régi idők kedvenc Herkuleséről, Kevin Sorbo színészről

Kevin Sorbo – 10 meglepő tény az egykori Herkulesről

16420

Kevin Sorbo érdekességek

Kevin Sorbo amerikai színész. A ’90-es évek fantasy-kultsorozatai köthetőek a nevéhez: Herkules szerepében nemcsak a saját maga, hanem a belőle kivált spin-off sorozat, a Xena és vele Lucy Lawless  világhírét is megalapozta. Az Androméda sorozat Dylan Hunt kapitányaként is ismert. Kevin a napokban ünnepli születésének a 65. évfordulóját, melynek apropójából összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit nagy valószínűséggel még nem hallottál.

10 érdekesség a régi idők kedvenc Herkuleséről, Kevin Sorbo színészről

A ’90-es évek fantasy-kultsorozatai köthetőek Kevin nevéhez: Herkules szerepében nemcsak a saját maga, hanem a belőle kivált spin-off sorozat, a Xena és vele Lucy Lawless világhírét is megalapozta

1. Kevin Sorbo norvég származású és lutheránus vallás szerint nevelkedett.

2. A Moorhead State Egyetemen tanult, ahol marketing és reklámszakon végzett, ám az iskola után modellként dolgozott hirdetési anyagokhoz és tévéreklámokhoz az 1980-as években.

10 érdekesség a régi idők kedvenc Herkuleséről, Kevin Sorbo színészről

3. Az egyetemi focicsapatban kapta a “The Sorbs” becenevet, emellett baseballozott, kosárlabdázott és hokizott.

4. A maga 191 centiméterével és izmos testével nem volt nehéz megkapnia a félisten, Herkules szerepét, amely 1995 és 1999 között 111 epizóddal volt látható a képernyőn. Ezzel nemzetközileg is híressé vált. Részt vett a forgatókönyvírásban és rendezésben is. Harcművészeteket is tanult, azért, hogy számos esetben eljátszhassa a kaszkadőrjeleneteit is.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · ·