FILMEZZUNK.HU

Poirot akcióba lendül a Gyilkosság az Orient expresszen vadonatúj előzetesében

4535

Gyilkosság az Orient Expresszen (Murder on the Orient Express, 2017) – Előzetes

Nemcsak feszkós, de meglepően mozgalmas is lesz Agatha Christie klasszikusának új feldolgozása. Agatha Christie klasszikus krimijeiből rengeteg mozis-és tévéfilm született. 2013 végén a Foxnál hozzáláttak a Gyilkosság az Orient Expresszen (Murder on the Orient Express) tervezgetéséhez, Kenneth Branagh vállalta be a rendezést, egyben ő lesz a nagy bajuszú Hercule Poirot is. Michael Green pötyöghette le a forgatókönyvet. 2016 júniusában Angelina Jolie került közelebbi kapcsolatba a projekttel, vele nem sikerült megállapodni, de Charlize Theron sem lépdelt fel a szerelvényre.

Gyilkosság az Orient Expresszen (Murder on the Orient Express, 2017) - Előzetes

Kiderült, hogy a stúdió neves színészgárdát akar, akárcsak a az 1974-es film esetében. Penélope Cruz, Daisy Ridley, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Josh Gad, Olivia Colman, Willem Dafoe, Lucy Boynton és Judi Dench neveivel találkozhatunk a stáblistán. Siker esetén számíthatunk a folytatásra.

Az Orient Expresszen gyilkosság történik. Mindenki gyanús a vonaton. Poirot nyomozónak szüksége lesz éles eszére és logikájára, hogy felgöngyölítse az ügyet. Az idő sürget, hiszen elképzelhető, hogy más is áldozatul esik a tettesnek. Bemutató 2017 november 10.

Magyar mozibemutató: 2017. november 9.

(Forrás: Filmdroid)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·