FILMEZZUNK.HU
Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

16464

Catherine Zeta-Jones legjobb filmjei

Catherine Zeta-Jones első komoly sikerét a Zorro álarcában érte el Antonio Banderas és Anthony Hopkins partnereként. Itt figyelt fel rá Michael Douglas is, aki később feleségül is vette. Az Oscar-díjas színésznő a napokban ünnepli születésének az 54. évfordulóját, melynek alkalmából egy csokorba szedtük az általunk legjobban kedvelt filmjeit.

Neked melyik a kedvenc Catherine Zeta-Jones filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Kegyetlen bánásmód (Intolerable Cruelty, 2003)

A menő Los Angeles-i válóperes ügyvéd, Miles Massey számára már nem sok kihívást tartogat az élet. Sorra nyeri meg minden ügyét, számára gyerekjáték kiemelkedőnek lenni a szakmájában. Egy nap azonban új feladat érkezik. A gyönyörű Marylin Rexroth el akar válni férjétől, és egy magánnyomozót bérel fel, hogy segítsen kideríteni róla minden mocskos részletet. Milest nem csak az ügy érdekli, de a leendő ex-feleség is.

Kegyetlen bánásmód (Intolerable Cruelty, 2003)

9. Kispályás szerelem (Playing for Keeps, 2012)

Egy volt élsportoló, George ismét sikereket szeretne elérni. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy edzőként irányítson egy fiatal focicsapatot, amelyben a fia is játszik, kapva kap az alkalmon. Azt persze akkor még ő sem gondolta, hogy nem is lesz olyan egyszerű a feladat, hiszen nem csak a gyerekekkel kell edzésről-edzésre megvívnia, hanem az anyukákkal is. George-nak persze nagyon tetszik a dolog, ám ő nem csábítható el, mert élete nagy szerelme nem más, mint a gyermeke anyja, Stacie.

Kispályás szerelem (Playing for Keeps, 2012)

8. Mellékhatások (Side Effects, 2013)

Emily Taylor (Rooney Mara) férjét nemrég engedték ki a börtönből, és bár folytatni tudják a házasságukat, a nő mégis depresszióban szenved. A pszichológusa megoldásként az új antidepresszánst, az Ablixát javasolja. A gyógyszer szedése sajnos nem kívánt mellékhatásokkal járhat. Egy ilyen mellékhatás miatt Emily alvajáró lesz, és megöli a férjét, ezt követően pedig elmegyógyintézetbe kerül. Az orvos, aki a receptet felírta, nem szeretné elvinni a balhét, ezért nyomozásba kezd.

Mellékhatások (Side Effects, 2013)

7. Red 2 (2013)

Frank Moses (Bruce Willis) visszavonult CIA-ügynök, békében és nyugalomban éli nyugdíjas éveit szerelmével, Sarah Ross-szal. Egy napon Frank összefut Marvin Boggs-szal, aki elmeséli neki, hogy a Wikileaksen bizalmas információkat szivárogtattak ki egykori tevékenységeikről. Kitudódott az is, hogy hajdanán egy Nightshade névre keresztelt nukleáris töltetet rejtettek el valahol. Ennek következményeképp ügynökök és bérgyilkosok próbálják kideríteni, hogy hol van a fegyver. Franknek és Sarah-nak menekülnie kell, de Marvin is velük tart. Első útjuk Párizsba vezet, de nem ez lesz a végső állomás…

Red 2 (2013)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·