FILMEZZUNK.HU
Terminátor 2. - Az ítélet napja (Terminator 2: Judgment Day, 1991) - Előzetes

2019-ben jön a következő Terminátor-film

6031

Kitűzték az új Terminátor-mozi premierdátumát

Még közel két évet várni kell rá, de már megvan, hogy mikor érkezik a Terminátor 2 új folytatása. A Terminator legutóbbi része után világossá vált, hogy a stúdió ezt a történetszálat nem fogja követni a gyenge bevételi eredmények láttán. Hiába is várunk a felmerült kérdések magyarázatára, mert nem fogunk kapni, legalábbis most biztos, hogy nem mesélik el, hogy mi lett volna a terv. De a Skynet és a halálosztó robotok nem kerülnek margóra, mivel James Cameronnak van némi elképzelése a franchise jövőjét illetően.

Tim Miller dirigálhatja le az új filmet, amit 2019. július 26-án fognak bemutatni. Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton biztos, hogy vissza fog térni, Cameron pedig producerként tartja rajta szemét a fejleményeken.

Terminátor - A halálosztó (The Terminator, 1984)

James Cameron és Arnold Schwarzenegger az első rész forgatási szünetében

Cameron a THR-nek adott interjút, amiben elmondja, hogy a technológia fejlődése számára nagyon is rémisztő. „Az emberek mindig kérdezgetik, hogy vajon a gépek legyőzik az embereket? Én erre azt mondom, hogy elég szétnézni bármely reptéren vagy étteremben és láthatjuk, hogy az emberek folyton a telefonjukkal foglalkoznak. A gépek már győztek” – mondta a rendező.

Mi várható a Terminator 6-tal kapcsolatban? A T1 és a T2 történetét folytatják, úgy tesznek, mintha a többi rész csak rossz álom lett volna. Vagyis figyelmen kívül fogják hagyni a második után elkészült filmek történéseit.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · ·