FILMEZZUNK.HU

10 kemény legény, akik romantikus filmekben sem vallottak szégyent

7785

10 kemény legény, akik romantikus filmekben is villognak

A következő bejegyzésben olyan filmekről olvashattok, amelynek szereplői a kemény filmek mellett a romantikus jelenetekben is megmutatkoznak. Neked melyik a kedvenc olyan filmed, amelyben egy kemény legény az érzelmes és romantikus főhős? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A sorrend kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Gerard Butler – P.S. I love You /P.S. I Love You, 2007/

Holly (Hilary Swank) boldog házasságban él Gerryvel (Gerard Butler). Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrra lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik születésnapján érkezik. A hangos levélben Gerry arra kéri, mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb és újabb üzenetek jönnek a régi kedvestől, újabb és újabb kalandra buzdítva Hollyt.

Gerard Butler - PS. I love You /PS. I Love You, 2007/

9. Russel Crowe – Bor, mámor, Provance /Good Year, 2006/

A bankár Max (Russell Crowe) élete gyökeresen megváltozik, amikor Provence-ba utazik, ahol kastélyt és szőlőbirtokot örökölt nagybácsijától (Albert Finney). Max maga sem tudja, mihez kezdjen, vegye át az irányítást, vagy értékesítse. Szinten minden percét lekötik emlékei és Fanny (Marion Cotillard), a közeli étterem elbűvölő tulajdonosnője. Azonban az álmodozásnak vége szakad, amikor felbukkan Christie (Abbie Cornish), a nagybácsi törvénytelen lánya. Azonban nem ez az egyetlen rejtély a nagybácsi és a birtok életében.

Bor, mámor, Provance (2006)

8. Tom Hardy – Üvöltő szelek /Wuthering Heights, 2009/

Emily Brontë regénye alapján készült sorozat. Heathcliff a zsarnoki figura beteljesületlen szerelme és harca Szelesdombért.

Üvöltő szelek (Wuthering Heights, 2009)

7. Denzel Washington – Kinek a papné /The Preacher’s Wife, 1996/

Denzel Washington egy földre szállt angyal, de tényleg. Azért érkezik, hogy rendbe szedje a szomorú sorsú egyházkerület és lelkészének életét. A pap ugyanis csak a gyülekezettel foglalkozik, feleségével cseppet sem. Persze a hívők rá is szorulnak pásztoruk segítségére, hiszen mi más is lehetne támaszuk a bajban, ha nem a hit.

Kinek a papné (The Preacher's Wife, 1996)

6. Ryan Reynolds – Nász ajánlat /Proposal, 2009/

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet. A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew, akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára: bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.

Ryan Reynolds - Nász ajánlat /Proposal, 2009/

5. Bruce Willis – Velem vagy nélküled / The Story of Us, 1999/

Ben (Bruce Willis) és Katie (Michelle Pfeiffer) már tizenöt éve házasok, szeretik egymást és két gyereküket is, de eljutottak arra a pontra, amikor el kell dönteniük, ki és mi fontos számukra. Még nem biztos, hogy mindennek vége, ezért gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást. Mindent megtesznek, hogy sikerüljön, de túl sok közös emlék köti őket össze. Még az is lehet, hogy a szakításnak szerelem lesz a vége.

Velem vagy nélküled (The Story of Us, 1999)

4. Mel Gibson – Mi kell a nőnek? /What Women Want, 2000/

Nick Marshall (Mel Gibson), a kivagyi, öntelt reklámszakember egy balaesetnek köszönhetően elkezdi hallani a nők gondolatait. Először óriási sikereket ér el titkos tehetségével, aztán szépen lassan rádöbben, hogy a képessége nem pótolja a tehetséget.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

3. Brad Pitt – Mr. és Mrs Smith /Mr. and Mrs. Smith, 2005/

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

Brad Pitt - Mr. és Mrs Smith /Mr. and Mrs. Smith, 2005/

2. Leonardo Dicaprio – A nagy Gatsby /Great Gatsby, 2013/

Amerika a lázas húszas évek bűvöletében, a laza erkölcsök, az észbontó dzsessz és korlátlan lehetőségek világában él. Nick Carraway, a feltörekvő írópalánta New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Miközben a saját amerikai álmát hajszolja, egyre közelebbi kapcsolatba kerül a szomszédjával, a titokzatos milliomossal, Jay Gatsbyvel és az elbűvölő unokatestvérével, Daisyvel. Rajtuk keresztül feltárul előtte a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa.

Leonardo Dicaprio - A nagy Gatsby /Great Gatsby, 2013/

1. Channing Tatum – Fogadom /Vow, 2012/

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra beleszeressen.

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek

Neked melyik a kedvenc olyan filmed, amelyben egy kemény legény az érzelmes és romantikus főhős? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A sorrend kizárólag saját véleményen alapszik.

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·