FILMEZZUNK.HU
Brutális csúcsokat döntöget a Halálos iramban 8

Hivatalos: 2019-ben beparkol az első Halálos iramban-spinoff

3310

2019-ben mégis lesz Halálos iramban

Szóval kibújt a szög a zsákból. Nem az iram nagy, hanem az Universal Pictures azért napolta el 2020-ra a Halálos iramban 9 premierjét, mert 2019. július 26-án a Halálos iramban spinoffot mutatják be, ami vélhetően Dwayne Johnson és Jason Statham karakterére fókuszál majd. Még a Halálos iramban 9 előtt leforgatják és mozikba küldik a két akciósztárral készülő produkciót.

Még a Halálos iramban 9 előtt leforgatják és mozikba küldik a két akciósztárral készülő produkciót

Az immár hivatalos bemutatója mellett egyelőre nem tudni sokat a produkcióról, melyek még sem forgatókönyvírója, sem rendezője nincsen, ám Statham és Johnson mellett a Halálos iramban 8gonoszaként megismert Cipher szerepében valószínűleg Charlize Theron is vissza fog térni benne.

Az ugyancsak idén dőlt el, hogy végül tízrészes lesz a Halálos iramban-széria és az utolsó felvonás 2021-ben kerül a mozikba, azonban a spinoff felpörgetése és a kilencedik installáció halasztása nyomán immár semmi sem biztos. Mindenesetre a Universalnak kétségtelenül megéri minél több bőrt lehúzni a franchise-ról, ugyanis a 2001-es alapfilm óta világszerte 5,13 milliárd dollárt termeltek a Halálos iramban-mozik.

(Forrás: 24.hu)


Article Tags: · · · · · ·