Zac Efron legjobb filmjei

8 Zac Efron film, amit kár lenne kihagyni

6190

Zac Efron legjobb filmjei

Zac Efron fiatal kora ellenére már 25 nagyjátékfilmben kapott kisebb-nagyobb szerepet. Filmes karrierje 2002-ben, a Firefly – A szentjánosbogár című sorozattal kezdődött, de ismertséget és világhírnevet a Szerelmes hangjegyek trilógia hozta meg számára. Születésnapja alkalmából most megpróbáltuk összegyűjteni filmes pályájának 8 legnagyszerűbb alkotását. 

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Zac Efron produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Rossz szomszédság (Neighbors, 2014)

Mac és Kelly fiatal házasok, akiknek úgy tűnik, sínen van az élete. Megszületett első gyermekük, végre megszerezték első saját házukat, azonban az idill hirtelen felborul, mikor a szomszéd házba egy főiskolai diákszövetség költözik. A hangos, bulizós társaság alaposan megkeseríti a frissgyermekes házaspár életét, de Mac és Kelly felveszi a kesztyűt.

Rossz szomszédság 2.

Tudtad, hogy…?

… a Rossz szomszédság annyira sikeres volt, hogy a költségei már a bemutató napon megtérültek?

7. Baywatch (2017)

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Baywatch 2017

Tudtad, hogy…?

… a film alapjául szolgáló, David Hasselhoff és Pamela Anderson nevével fémjelzett széria 1989 és 2001 között futott, összesen 243 része került adásba?

6. Én és Orson Welles (Me and Orson Welles, 2008)

Az Én és Orson Welles című filmdrámában a tehetséges középiskolás diák, Richard Samuels amellett, hogy rajong a színházért, színészként is egész ügyesen mozog a színpadon. A fiú arra vágyik, hogy az iskolai előadásokon túl is lehetőséget kapjon a szárnypróbálgatásra. A fiú szerepet kap Orson Welles legújabb darabjában, a Julius Caesarban, s most megmutathatja, mire is képes valójában. A próbák beindulnak, a gépezet felpörög és Richard előtt nem csupán a színház kulisszáiról hull le a lepel, de a rendezőfenomén személyiségét és módszerét is testközelből ismerheti meg.

Én és Orson Welles (Me and Orson Welles, 2008)

Tudtad, hogy…?

… Lindsay Lohan volt az első választás Muriel Brassler szerepére?

5. Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud, 2010)

Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud, 2010)

Tudtad, hogy…?

… Zac Efron egy három hetes intenzív vitorlás tanfolyamon is részt vett? Annyira hozzáértőnek bizonyult, hogy a filmben a vitorlázási jeleneteinek nagy részében nem volt szükség kaszkadőrre.

4. Hajlakk (Hairspray, 2007)

Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) egyetlen vágya, hogy felléphessen a Corny Collins Show-ban, Baltimore legnépszerűbb zenés-táncos műsorában. Tracy őszinte odaadással, hatalmas szívvel, és még hatalmasabb séróval próbálkozik, de mivel a lány túlsúlyos, nehéz helyzetben van. Hiába tud jól táncolni, nehezen jut hozzá a lehetőséghez. Amikor végre megmutathatja tehetségét, az irigyesei megpróbálnak keresztbe tenni neki, miközben végig szól az örök és elpusztíthatatlan rock’n’roll.

Hajlakk (Hairspray, 2007)

Tudtad, hogy…?

… Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját?

3. Szerencsecsillag (The Lucky One, 2012)

Logan Thibault (Zac Efron) miután leszerel a tengerészgyalogságtól elindul megkeresni azt az ismeretlen lányt, akinek fényképét a háború során találta: azóta hisz benne, hogy ez a kép védte meg őt Irakban a rá leselkedő haláltól. Mikor rátalál a gyerekét egyedül nevelő fiatal nőre (Taylor Schilling), képtelen elárulni, hogy miért is érkezett. Munkát vállal a családnál, és a kezdeti bizalmatlanság ellenére egyre közelebb kerül Beth-hez. De az egykori katonát nyomasztja a titok, amit magával hozott, és ami talán közéjük állhat.

Szerencsecsillag (The Lucky One, 2012)

Tudtad, hogy…?

… az író Logan Thibault szerepét Ryan Goslingra írta, ám végül Zac Efron játszotta a karaktert?

2. Megint 17 (17 Again, 2009)

Mike élete nem alakul a lehető legjobban. Bár kezdetben úgy tűnt, fényes jövő áll előtte, sem a sportolói karrierből, sem az egyetemi tanulmányokból nem lett semmi. Helyette fiatalon megházasodott és gyerekei születtek. Házassága azonban mostanra megromlott, és gyermekeivel való kapcsolata sem tökéletes. Mikor egy nap újra 17 évesként ébred fel, felismeri a lehetőséget, hogy rendbe tehesse az életét.

Zac Efron - Megint 17 /17 Again, 2009/

Tudtad, hogy…?

… a forgatás utolsó napjaiban Zac Efron vakbélgyulladást kapott? Eleinte mindössze csak a gyomra fájt, de az egyik délután kivizsgáltatta magát, és még aznap este megműtötték.

1. Szerelmes hangjegyek-trilógia (High School Musical-trilogy)

A Szerelmes hangjegyek című romantikus tinifilmben Troy egy karaoke bulin megismerkedik Gabriella-val, akivel remek duót alkotnak a színpadon, majd később találkoznak az iskolában is. Tudomást szereznek egy musical bemutatóról, melyre Gabi jelentkezik is, de Troy inkább a kosárlabdát és csapatát választja, nehogy leégjen a haverjai előtt. Gabriella kezdetben csak a tanulásra koncentrál, ám idővel megjön a bátorsága a darabhoz is. Végül mindketten fellépnek az előadáson és nem csupán a darabba, de egymásba is beleszeretnek…

Szerelmes hangjegyek (High School Musical, 2006)

Tudtad, hogy…?

… a High School Musical első részében Zac Efron alig énekelt? Mindössze a ‘Start of something new’ című dal első négy sorát, valamint a ‘Breaking Free’ című dal első mondatát. A film során az énekhangja Drew Seeley volt, akit ki is próbáltak Troy szerepére.

Így néznek ki a Szerelmes hangjegyek sztárjai 11 évvel a bemutató után

(Történetek és érdekességek forrása)

//batigoool//


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download